حذف قند از رژیم غذایی چه مزایایی دارد؟

|

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، حذف قند از رژیم غذایی یکی از بهترین تصمیم‌هایی است که می‌توانید برای بهبود سلامتی خود اتخاذ کنید، این کار نه تنها به کاهش وزن و کنترل سطح قند خون کمک می‌کند، بلکه احتمال بروز طیف وسیعی از بیماری‌ها را کاهش می‌دهد، در ادامه به دیگر مزایای حذف قند از رژیم غذایی می‌پردازیم:

کاهش وزن

حذف قند از رژیم غذایی می‌تواند به کاهش وزن به روشی پایدار کمک کند، برای این کار لازم است مصرف مواد غذایی مانند کلوچه‌ها، نان و پاستا را محدود کنید؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که غذاهای با قند بالا می‌تواند به رسوبات چربی احشایی اطراف شکم و قلب اضافه کنند و خطر ابتلاء به بسیاری از بیماری‌های مزمن را افزایش دهند.

جلوگیری از پیری پوست

حذف قند ممکن است فواید غیرمنتظره‌ای برای ظاهر پوست شما داشته باشد، نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که کاهش مصرف قند با جوان‌تر شدن پوست همراه است و پیری پوست را به تأخیر می‌اندازد.

افزایش سطح انرژی

یکی از اولین تغییراتی که پس از حذف قند احساس می‌کنید افزایش سطح انرژی است، زمانی که میزان مصرف قند و شکر را به حداقل می‌رسانید، سطح انرژی ثابت‌تری در طول روز خواهید داشت و کمتر احساس خواب آلودگی می‌کنید.

کاهش خطر بروز کبد چرب

حذف قند از رژیم غذایی می‌تواند سلامت کبد را به میزان قابل‌توجهی بهبود ببخشد و خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب را کاهش دهد، در این صورت عملکرد کبد نیز بهبود پیدا می‌کند.

احساس گرسنگی کمتر

قند تصفیه شده به سرعت در بدن تجزیه می‏‌شود و قند خون را افزایش می‌دهد، مصرف غذاهای سرشار از قند باعث می‏‌شود همواره احساس گرسنگی کنید، زیرا به سرعت هضم می‏‌شود، بنابراین حذف قند منجر به کاهش کالری دریافتی می‌شود.

کاهش خطر حمله قلبی

مصرف قند کمتر احتمال بروز دیابت را کاهش می‌دهد، دیابت با افزایش خطر ابتلاء به فشار خون یا کلسترول بالا همراه است که می‌تواند احتمال بروز حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش دهد.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *