ثروت آفرینی و حفظ جوانی جمعیت دو بال پیشرفت کشور

|

فهرست مطالب

دبیر ستاد ملی جوانی جمعیت با بیان اینکه ثروت آفرینی و حفظ جوانی جمعیت دو بال پیشرفت کشور است، گفت: بدون هرکدام از اینها پیشرفت کشور حاصل نمی‌شود و گام‌هایی که برای تحقق تمدن کشور صورت می‌گیرد، به نتیجه نخواهد رسید.

به گزارش آرونو ، محبی تبار در نشست دومین جایزه ملی جوانی جمعیت و رونمایی از پوستر جشنواره با بیان اینکه ضرورت اساسی کشور ما در سال آینده بحث ثروت آفرینی و بالابردن سطح رفاه عمومی جامعه است، گفت تحقق این ضرورت وابسته به وجود جمعیت جوان کافی کشور است تا در عرصه‌های مختلف علمی و عملی به خلق ثروت و دانش بپردازند.

وی با اشاره به اینکه همه این تلاش‌ها در سال‌های سرنوشت سازی که کشور پشت سر می‌گذارد، با هوشمندی و دقت نظر به دو مقوله ثروت آفرینی و افزایش نرخ رشد جمعیت کشور، صورت گرفته است، ادامه داد: تبیین ضرورت ثروت آفرینی و افزایش سطح رفاه سیاست ها و طراحی‌ها در سطح خوبی انجام شده؛ اما در امر حیاتی حفظ جوانی جمعیت کشور، در آغاز راه هستیم و به تلاش‌ها و هدف‌گذاری ها و سیاستگذاری های بیشتر و پیگیری های مجدانه نیازمندیم.

محبی تبار به اهمیت این موضوع از سوی رهبر انقلاب اشاره کرد و ادامه داد: رهبر انقلاب درباره ضرورت و اهمیت جوانی جمعیت کشور صحبت های بسیاری داشتند و همیشه صحبت های ایشان راهگشا بوده. رییس جمهور هم همیشه در مباحث خود حمایت از اصل ازدواج و فرزند آوری جوانان را مطرح کردند.

وی اظهار کرد: ثروت آفرینی و حفظ جوانی جمعیت دو بال پیشرفت کشور است که بدون هر کدام از این ها پیشرفت حاصل نمی‌شود و گام هایی که برای تحقق تمدن کشور صورت می‌گیرد به نتیجه نخواهد رسید.

دبیر ستاد ملی جوانی جمعیت اظهار کرد: برای فراگیر شدن این گفتمان و اجرایی کردن آن نیازمندیم در سطوح مردم، نخبگان و مسئولان کشور تلاش بیشتر شود تا موضوع جایگاه خود را پیدا کند و فلسفه اهدای جایزه این است که از تمام ظرفیت ها استفاده شود و هرکسی توانمندی ها و دانش و خلاقیت های خود را به عرصه بیاورد.

محبی تبار از مراکز علمی کشور، دانشکده ها و پژوهشکده‌ها خواست با همت مضاعف در این عرصه ورود کنند تا این امر محقق شود.

وی با اشاره به اینکه ۷ محور جایزه تعریف شده گفت: مهمترین مسئله پرداختن به نقش محوری مردم است و تمام تلاش‌ها نیز در طراحی پیش رویدادهای استانی و شهرستانی، به مردمی سازی گفتمان پرداخته شده و تا اردیبهشت سال آینده که رویداد اصلی شکل می‌گیرد تلاش می‌شود از مجموعه گروه های فعالین مردمی استفاده شود.

محبی تبار با بیان اینکه امر به این مهمی نیازمند به کارگیری تمام ظرفیت هاست تا محقق شود، افزود: از تمام کنشگران و دغدغه مندان در این عرصه می خواهیم در پیش رویدادها حضور فعال داشته باشند و اصحاب رسانه با تدوین هنرمندانه می‌توانند در این رویداد همت مضاعف انجام دهند تا این موضوع بتواند نقش خود را بین همه سطوح پیدا کند.

تبیین موضوع ازدواج و فرزندآوری برای آحاد ملت مورد توجه قرار گیرد

محمودی دبیر علمی رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت نیز در این مراسم با بیان اینکه کاهش نرخ باروری و خطر سالخوردگی جمعیت و کاهش افراد در سن کار، سبب تاثیر بر اقتصاد کشور می‌شود، گفت: در ماده ۱۹ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اعطای جایزه ملی در نظر گرفته شده؛ یکی از نکات مهم آن این است که نیاز به تبیین موضوع ازدواج و فرزندآوری برای آحاد ملت مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه انتخاب فرد یا دستگاه برتر سخت است و تجربه نشان داده به دنبال معیار ها و سنجش ها باید رفت، افزود: سعی کردیم شاخص‌هایی را انتخاب کنیم، برای انتخاب بهترین رسانه‌، خانواده، موسسه، دستگاه و بهترین مدیر در اهدای جایزه ملی؛ برای این موضوع هفت گروه تخصصی تشکیل شده که در هر گروه تخصصی سه نفر فعالیت دارند.

وی اشاره کرد: تعداد فرزندان متأهل جوان، گستردگی و اثربخشی بودن رسانه در بخش خانواده و رسانه از اهمیت خاصی برخوردار است.

برگزاری رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در ۳۰ اردیبهشت سال آینده 

غفاری دبیر اجرایی جشنواره جایزه ملی جوانی جمعیت در آیین رونمایی پوستر جشنواره نیز با بیان اینکه جایزه ملی جوانی جمعیت، جایزه ای کم سن و سالی است، گفت: در ماده ۱۹ قانون جوانی جمعیت برای انگیزه دادن بحث جایزه مطرح شده و اگر دست به دست هم بدهیم ان‌شاءالله بتوانیم این جایزه را در جایگاهی که شایسته آن است، قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه بخش‌هایی از کشور به خوبی در این جایزه درگیر هستند؛ مانند دستگاه‌های دولتی، وزارتخانه‌ها، بخش خصوصی و موسسات، افزود: فضای سازمانی برای این کار وجود دارد و تقاضامندم دربرگیری گسترده ای برای جایزه به وجود آید تا جایزه نقشی را که برای آن تعریف شده بتواند به دست آورد.

غفاری عنوان کرد: پیشران و مبدأ بسیاری از تحولات در همه عرصه ها حوزه علم و فناوری است، درگیرشدن نظام علم و فناوری در این ماجرا می تواند در پیشبرد اهداف موثر باشد.

دبیر اجرایی جشنواره جایزه ملی جوانی جمعیت ادامه داد: جایزه ملی یک رویداد است اما با ۳۰ رویداد استانی و ۷ رویداد حاشیه ای همراه است.

وی با اشاره به اینکه دریافت آثار از امروز شروع، سایت طراحی و فعالیت‌ها ثبت می‌شود تا بخش گسترده ای از جامعه در گیر شوند، اظهار کرد: فراخوان روی سایت اعلام شده و  شاخص‌ها عنوان می‌شود و تا نیمه اول اردیبهشت آثار دریافت می‌شود و بعد از داوری، ۳۰ اردیبهشت سال آینده رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت را برگزار خواهیم کرد.

انتهای پیام 

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *