مدیرکل مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به ثبت نام رویداد “نما” از امروز تا ۱۹ خرداد ماه، از جوانان ۱۸ تا ۲۵ ساله دارای ایده نوآورانه برای حل مساله اجتماعی دعوت کرد تا در این رویداد ثبت نام کنند.
مرتضی کامل نواب در گفتوگو با آرونو ، درباره برگزاری رویداد “نما” اظهار کرد: رویداد نوآوری مشارکت اجتماعی یا نوآوری در مشارکت اجتماعی و به اختصار “نما”، فرصتی برای فراخوان ایدههای جوانان در حوزه خلاق و نوآورانه است که افراد با حضور در این رویداد میتوانند مساله اجتماعی مد نظر خود و پاسخی که برای حل این مساله در محیط پیرامونی خود نظیر دانشگاه، محله، شهر و کشور و… دارند را تدوین و در سامانه namaevent.com درج کنند.
به گفته وی، جوانان ۱۸ تا ۲۵ ساله در قالب تیمهای سه تا پنج نفره میتوانند با مراجعه به پایگاه namaevent.com ضمن ثبت اطلاعات گروه خود ایده و مساله مد نظر را نیز ثبت کنند.
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه ثبت نام “نما” از امروز آغاز و تا ۱۹ خرداد ادامه دارد، توضیح داد: در پایان مهلت ثبت نام ایدههایی که به دبیرخانه رویداد رسیده است غربالگری میشود و به صورت پهنه محور و منطقهای در پنج نقطه از کشور “بوت کمپ” یا اردو پایانی این رویداد برگزار میشود. در هر منطقه ۱۵ گروه از استانهای پیرامون آن منطقه از ایدههای برتر به این بوت کمپ دعوت میشوند.
وی تبریز، کرمانشاه، اصفهان، گلستان و سیستان و بلوچستان را پنج نقطه تعیین شده برای برگزاری بوت کمپ یاد شده عنوان کرد و گفت: منتخبان در قالب ۱۵ گروه یا تیم از استانهای مجاور این پنج نقطه به این استانها برای شرکت در بوت کمپ دعوت میشوند و در قالب یک اردوی آموزشی و توانمندسازی سه روزه ایدههای برتر مورد ارزیابی و توانمندسازی قرار میگیرد و در هر منطقه ایده برتر مورد حمایت قرار میگیرد.
بنا بر اظهارات کامل نواب، حمایت از ایدههای برتر شامل معرفی تیمها به شبکه زیست بوم نوآوری کشور، انجام حمایت در قالب تسهیلات، اعطای وامهای کم بهره، ارائه مشاوره و منتورینگ ظرف شش ماه پس از برگزاری رویداد و… میشود.
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: جوانان ۱۸ تا ۲۵ ساله که برای حل یک مساله ایده نوآورانه دارند که میتواند جمعی از مردم را برای حل آن مساله به میدان آورد و مشارکت اجتماعی آنها را فراهم کند میتوانند در این رویداد شرکت کنند. در واقع ایدهای که مطرح میکنند باید منتهی به حل مساله با مشارکت دیگران شود تا هم افزایی دیگران را به همراه داشته باشد. منظور ما ایدههای خلاق و نوآورانهای است که بتواند حل یک مساله اجتماعی را در گرو مشارکت جمعی از افراد و نه به صورت انفرادی دنبال کند.
انتهای پیام