تدارک «مرگ با طعم نسکافه» تا ماجرای «آپاراتچی» و…

|

فهرست مطالب

اجرای جزییانی از اجرای «مرگ با طعم نسکافه»، خبرهایی از ایجاد تشکل جشنواره‌های تئاتر کودک و نوجوان کشورهای اسلامی در ایران، رونمایی از پوستر «آپاراتچی» و… از جمله خبرهای دریافتی سینما و تئاتر است.

«مرگ با طعم نسکافه»، عنوان نمایشی به کارگردانی بابک صحرایی است که به زودی روی صحنه می‌رود.

به گزارش آرونو ، نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به کارگردانی بابک صحرایی به زودی در عمارت نوفل‌شاتو برای علاقمندان به نمایش گذاشته می‌شود.

«مرگ با طعم نسکافه»، نمایشی ۶ پرده‌ای است که با استفاده از کلید واژه‌های مهم زندگی به روایتِ برش‌های دراماتیک در زمان حال، دهه سی و صد سال گذشته می‌پردازد. از نکات جالب توجه این اجرا، حضور پررنگ موسیقی است.

 بابک صحرایی ترانه‌سرا و روزنامه‌نگار، فعالیت خود در عرصه موسیقی را از سال ۸۰ و با همکاری با بابک بیات آغاز کرد و در این سال‌ها حدود هزار ترانه از او منتشر شده است.

او که تاکنون تجربه بازی در چند نمایش‌ را از سر گذرانده، با نمایش «مرگ با طعم نسکافه» به سراغ اولین تجربه کارگردانی خود در عرصه تئاتر رفته است.

بازیگران، دیگر عوامل و زمان دقیق این اجرا به زودی اطلاع رسانی می‌شود.

ایجاد تشکل جشنواره های تئاتر کودک و نوجوان کشورهای اسلامی در ایران 

دبیر بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان از تشکیل جلسه مدیران جشنواره کشورهای اسلامی برای تشکیل «تشکل جشنواره تئاتر کودک و نوجوان کشورهای اسلامی» در ایران خبر داد.  
امیر مشهدی‌عباس، پس از بازگشت از «جشنواره کودکان حسینی کربلا» ضمن اعلام این خبر گفت: با سفر به شهر کربلا با شکل برگزاری جشنواره‌ کودکان کربلا آشنا شدم که ستاد اجرایی و عوامل حرم حسینی با حمایت مالی حرم و به سادگی تمام، برگزار کرده بودند. تمام تلاش عوامل جشواره این بود که بدون تجملاتِ دست و پاگیر، به اصل برگزاری جشنواره برسند.  

وی با اشاره به حضور سایر کشورهای شرکت‌کننده در جشنواره اظهار کرد: بسیاری از کشورهای اسلامی از جمله کشور ایران نمایش‌هایی در جشنواره که هشتمین دوره آن برگزار می‌شد؛ به صحنه بردند.   

مشهدی عباس سپس از سخنرانی خود در این جشنواره خبر داد و گفت: من هم در کنار این جشنواره یک سخنرانی با موضوع «حمایت جشنواره ها از یکدیگر در جهت هم افزایی و رشد کیفی جشنواره‌ها» داشتم و آنجا متوجه شدم که این جشنواره از عدم ارتباط مدیران با یکدیگر رنج می‌برد. با اینکه همه نمایندگان کشورهای اسلامی علاقه‌مند به ایجاد فضای مشترک و تبادل فرهنگی و آموزش تئاتر کودک و نوجوان بودند، اما این ارتباط به شکل کاربردی وجود نداشت. از همه مهمتر اینکه هیچ کشوری متولی معرفی آثار کیفی به سایر کشورها نبود و نمایندگان سایر کشورها دوست داشتند که با مشارکت کشور ایران این تشکل راه اندازی شود تا آثار ارزشمندی را برای فستیوال کشورهای اسلامی معرفی کنند. 
  
او در ادامه به مشخصه اخلاقی بودن نمایش در کشورهای اسلامی اشاره کرد و توضیح داد: وقتی تئاتر کودک در کشورهای اسلامی تولید می‌شود، آموزه‌های مشترک زیادی برای کودک و نوجوان دارد؛ مشکلاتی که در تئاتر کودک کشورهای غیراسلامی وجود دارد، در این نمایش‌ها وجود ندارد و بدون محدودیت می‌توانند در جشنواره‌ها شرکت کنند. آثار کشورهای اسلامی، برپایه آموزه‌های دینی و اخلاقی تولید می‌شود و این مورد برای هنرمندان و گروه‌های تئاتر بسیار مهم بود. 

دبیر دوره پیش جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان ادامه داد: در آنجا به دلیل مواردی که ذکر شد، تصمیم بر این شد که یک نشست در ایران با مدیران جشنواره تئاتر کشورهای اسلامی برگزار کنیم تا بتوانیم درباره «تشکل مدیران جشنواره‌های تئاتر کودک و نوجوان کشورهای اسلامی» با هدف هم‌افزایی بیشتر کشورهای اسلامی به توافق برسیم و اگر به نتیجه مطلوب رسیدیم این تشکل در زیرمجموعه اداره کل هنرهای نمایشی، ثبت شود. 

امیر مشهدی عباس، در پایان هدف نهایی از این تشکل را چنین بیان کرد: هدف از دعوت مدیران تئاتر کشورهای اسلامی در نهایت، ایجاد یک تشکل تئاتر کودک و نوجوان اسلامی و دعوت از گروه‌های هنری کشورهای اسلامی، معرفی اساتید برای برگزاری کارگاههای آموزشی، معرفی هیات داوری و شورای انتخاب آثار جشنواره‌ها برای بالابردن سطح کیفی جشنواره‌ها به شکل منسجم است.

پوستر فیلم سینمایی «آپاراتچی» منتشر شد

در آستانه اکران فیلم سینمایی «آپاراتچی» به کارگردانی قربانعلی طاهرفر و تهیه کنندگی سجاد نصراللهی نسب پوستر این فیلم با طرحی از محمد شکیبا منتشر شد.

«آپاراتچی» که دلبستگی‌های یک نقاشِ ساختمانِ عاشقِ سینما را روایت می‌کند و در آرزوی نخستین فیلم سینمایی خودش است، توانست در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر با استقبال بالای مخاطبان در سانس های فوق العاده همراه شود و سیمرغ بلورین و جایزه ویژه هیئت داوران را کسب کند.

تدارک «مرگ با طعم نسکافه» تا ماجرای «آپاراتچی» و...

«آپاراتچی» از چهارشنبه ۲۳ اسفند ماه توسط موسسه سیمای مهر و پخش سینمایی بهمن سبز روی پرده سینماهای سراسر کشور می‌رود.

مخاطبان جهت ثبت‌نام اکران این فیلم در شهرهای فاقد سینما می‌توانند به نشانی ekranmardomi.ir/movie/aparatchi مراجعه کنند یا با شماره ۰۲۱۴۲۷۹۵۰۵۰ تماس بگیرند.

بازیگران آپاراتچی عبارتند از :‌ تورج الوند، فاطمه مسعودی‌فر، رضا ناجی، حسین عابدینی، وحید مبصری، ولی فروتن، امین گلستانه، پوریا میاندهی، شهرام خزرایی و با حضور بهنام تشکر، امید روحانی، علیرضا استادی و با هنرمندی هومن برق نورد.

سایر عوامل فیلم عبارت‌اند از؛ مجری طرح: مسعود ملکی مشهور، نویسنده: حسین تراب‌نژاد و احسان لطفیان، مدیر فیلمبرداری: حسن پویا، تدوین‌گر: ابوذر حیدری، موسیقی: مسعود سخاوت‌دوست، طراحی و ترکیب صدا: آرش قاسمی، طراح صحنه: جعفر محمدشاهی، مدیر صدابرداری: داریوش صادق‌پور، طراح لباس: زهرا صمدی، طراح گریم: سید جلال موسوی، جلوه‌های ویژه بصری: روزبه شمشیری، مدیر برنامه‌ریزی: حسین دیردار، منشی صحنه: سحر غمخوار، طراح لوگو: محمد روح الامین عکاس: پویا شاه‌جهانی

این اثر سینمایی محصول مشترک سازمان سینمایی سوره، بنیاد سینمایی فارابی و مدرسه سینمایی ماه است.

تغییراتی در اجرای نمایش «روزی روزگاری سمنگان»

 «دویست و هشتادمین شب سال»، بیست‌و دوم اسفند همزمان با شب چهارشنبه‌سوری اجرا نخواهد داشت و «روزی روزگاری سمنگان» به کارگردانی محمودرضا رحیمی سه‌شنبه و چهارشنبه بیست‌ودوم و بیست‌وسوم اسفند ساعت ۱۸:۳۰ میزبان مخاطبان خواهد بود.
 
 
نمایش‌ «دویست و هشتادمین شب سال» به نویسندگی و کارگردانی مرجان پورغلامحسین امروز، سه‌شنبه بیست‌ودوم اسفند؛ همزمان با آخرین سه‌شنبه سال روی صحنه نخواهد رفت.  همچنین نمایش «روزی روزگاری سمنگان» به کارگردانی محمودرضا رحیمی در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه بیست‌ودوم و بیست‌وسوم اسفند با تغییر زمان اجرا از ساعت ۱۸ به ساعت ۱۸:۳۰ روی صحنه خواهد رفت.
 
«دویست و هشتادمین شب سال»، نمایشی با تکنیک میکروتئاتر است که سه اجرای پایانی این نمایش در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه برابر با بیست‌وسوم، بیست‌وچهارم و بیست‌وپنجم اسفند ساعت ۱۹ در تالار سایه خواهد بود و نمایش «روزی روزگاری سمنگان» پنجشنبه و جمعه پس از دو روز تغییر زمان مجددا در ساعت ۱۸ اجرا خواهد شد.
 

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این آثار نمایشی که تا ۲۵ اسفند روی صحنه هستند می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

 «توقف اتانازی» کاری از محمدرضا عطایی‌فر که در سال ۱۴۰۳ روی صحنه خواهد رفت، بازیگران خود را شناخت.

نمایش کمدی-درام «توقف اتانازی» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا عطایی‌فر از نیمه دوم فروردین سال ۱۴۰۳ در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت.

تدارک «مرگ با طعم نسکافه» تا ماجرای «آپاراتچی» و...

حسین کشفی‌اصل، علی خازنی، سامان تیرانداز، علی حیدری، محمد مغانی، محمدرضا معصومی و آناهید ادبی با حضور یعقوب صباحی، بازیگرانی هستند که در این اثر نمایشی حضور دارند.

«توقف اتانازی» یک کمدی سیاه است که زندگی پنج نفر با مرگ را در صحنه تئاتر به تصویر می‌کشد.

از آخرین فعالیت‌های عطایی‌فر در تئاتر می‌توان به کنسرت تئاتر «مرگ گرم» و «هل پوک» در مقام نویسنده و کارگردان و نمایش «سوسمار» به‌عنوان مجری طرح اشاره کرد.

عوامل و شرایط تهیه بلیت این اثر نمایشی به‌زودی اعلام خواهد شد.

«بچه زرنگ» اکران سیار را به ۴۷ شهر فاقد سینما برد/ نمایش فیلم برای اولین بار

۴۷ شهر فاقد سینما برای اولین بار اکران سیار را با انیمیشن «بچه زرنگ» تجربه کردند. 

انیمیشن سینمایی «بچه زرنگ» در حال حاضر در ۲۱۱ شهر فاقد سینما به اکران درآمده و نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر مخاطب داشته است.

۴۷ شهر در میان این ۲۱۱ شهر برای اولین بار با نمایش انیمیشن سینمایی بچه زرنگ، اکران سیار را تجربه کردند.

 شهرهای اردبیل، ماکو، خوی، سلماس، مهاباد، تکاب، میاندوآب، نقده، چایپاره، خمینی شهر، گلپایگان، بشرویه، فردوس، طبس، خواف، فاروج، شادگان، بندر ماهشهر، ابهر، کنارک، چابهار، نیک شهر، خاش، خنج، فسا، گراش، قلعه گنج، کهنویج، گیلانغرب، قصر شیرین، مراوه تپه، شازند، ابوموسی، تنب کوچک، تنب بزرگ، جزیره هرمز، میناب، بستک، بندر جاسک، سیریک، بشاگرد، حاجی آباد، ابرکوه، هرات، بافق، مهریز، اردکان در این طرح توانستند برای اولین بار اکران سیار را تجربه کنند. 

اکران سیار انیمیشن سینمایی بچه زرنگ با ظرفیت ۷۰ دستگاه نمایش سیار انجمن سینمای جوانان ایران تا کنون در ۲۹ استان کشور انجام گرفته است.

انیمیشن سینمایی بچه زرنگ با استقبال مخاطبان رتبه سومین فیلم پرمخاطب سال جاری را در اختیار دارد و همچنان نیز در حال اکران است. این فیلم تاکنون در سینماهای سراسر کشور بیش از ۱میلیون و ۹۰۰ هزار مخاطب داشته و با فروش بیش از ۶۲ میلیاردی، در جمع ۶ فیلمی که پرفروش‌ترین‌های سینمای ایران هستند، قرار گرفته است.

بچه زرنگ به تهیه کنندگی حامد جعفری محصول گروه هنر پویا و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.

رونمایی از پوستر «ایلیا؛ جستجوی قهرمان»

پوستر فیلم سینمایی «ایلیا؛ جستجوی قهرمان» که از سه شنبه در سینماهای سراسر کشور به سرگروهی پردیس سینمایی مگامال اکران می‌شود، رونمایی شد. این پوستر توسط هادی محمدیان طراحی شده است.

پوستر «ایلیا؛ جستجوی قهرمان» که توسط هادی محمدیان، کارگردان نام آشنای انیمیشن‌های سینمای ایران طراحی شده است، در آستانه اکران این فیلم سینمایی رونمایی شد. «ایلیا؛ جستجوی قهرمان» از چهارشنبه ۲۳ اسفندماه در سینماهای سراسر کشور توسط پخش بهمن سبز به سرگروهی پردیس سینمایی مگامال اکران می‌شود.

تدارک «مرگ با طعم نسکافه» تا ماجرای «آپاراتچی» و...

«ایلیا؛ جستجوی قهرمان» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی سید علی موسوی‌نژاد داستان آرش یکی از چهار گیمر برتر جهان است که وارد یک بازی آنلاین عجیب شده است. خانواده‌ آرش تلاش می‌کنند او را از خطرات این بازی حفظ کنند ولی توطئه بزرگتری در پیش است …

حامد عزیزی، علی زکریایی، بهار نوحیان، محمد جهانپا، مبین عطاری، زینب برات‌زاده، آرمین مرگان، سلنا گلزاری، جواد عبدی، حسین صانعی، عباس توحیدی، مهدی طاهری و مرتضی عطار از جمله بازیگران این فیلم هستند.

«ایلیا؛ جستجوی قهرمان» به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی سید علی موسوی‌نژاد، نامزد بهترین فیلم، بهترین فیلمنامه و بهترین جلوه‌های ویژه و برنده جایزه ویژه هیئت داوران سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان شده و لوح افتخار دستاورد هنری بخش فیلم‌های داستانی بلند چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار را کسب کرده است. این فیلم توسط استدیو سینمایی تصویر روشن خراسان و موسسه سینمایی قم تولید شده است.

انتهای پیام 

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *