مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان تهران از خودکفایی ۳۰۹۴ مددجوی کمیته امداد این استان طی سال جاری خبر داد.
به گزارش آرونو ، ابوالفضل پرپنچی در نشست خبری خود با اشاره به طرح پویش اطعام مهدوی که در پنجمین سال خود در روز میلاد امام زمان شروع شد، بیان کرد: در سال جاری ۳۵۰ آشپزخانه مهدوی فعال شده است.
به گفته وی، در سال گذشته ۳ میلیون پرس غذا و ۲۳۰ هزار سبد کالا تهیه و توزیع شد. حدود ۴۵۰ میلیارد تومان میزان کمک خیران بود. سعی داریم این اقدامات با افزایش ۳۰ درصدی در کل استان انجام شود.
پرپنچی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۸۱ هزار و ۲۸۸ خانوار تحت پوشش امداد هستند که به صورت موردی و دائم خدمات دریافت میکنند، گفت: ۴۲۶۶ خانوار یک یا چند خدمت دریافت میکنند و ۷۷ هزار و ۲۲ خانوار به صورت دائم از خدمات بهره میگیرند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران ادامه داد: بیشترین مشکل خانوادهها در سبد هزینهای، بحث مستأجران است که حدود ۳۳ هزار مستاجر تحت پوشش هستند که ۲۱ هزار و ۷۳۶ مورد اجاره و ودیعه مسکن کمک شده است. همچنین ۷۵۰۰ مورد کمک در زمینه تامین لوازم ضروری منزل صورت گرفته است.
وی در خصوص فرانشیز و خدمات درمانی که ۷۳ هزار و ۲۷۳ مورد کمک هزینه فرانشیز پرداخت شده است، یادآور شد: به ۳۰۱۶ بیمار صعبالعلاج کمک شده است.
پرپنچی در خصوص اشتغال و خودکفایی گفت: تا پایان ۱۱ ماهه امسال ۱۱ هزار و ۱۷۷ وام اشتغال پرداخت و ۱۰ هزار و ۷۵ فرصت شغلی فراهم شده است. همچنین ۲۵۲۵ نفر از راهبری شغلی و ۱۰ هزار و ۸۵۰ نفر از آموزش رایگان فنی و حرفهای استفاده کردهاند.
به گفته وی، امسال برای ۳۰۹۴ نفر نیز جشن خودکفایی گرفته شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران به اقدامات این استان در حوزه مسکن اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۶۳ مورد خرید ساختمان و ۱۲۲۳ مورد تعمیرات ساختمانی انجام شده است.
وی تعداد دانش آموزان تحت پوشش امداد استان تهران را ۲۱ هزار و ۹۰۵ نفر و همچنین تعداد دانشجو و طلبههای تحت پوشش را یکهزار و ۲۲۵ نفر اعلام کرد و گفت: ارزش خدماتی که تاکنون به این افراد پرداخت شده معادل ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیون تومان است و در ۱۱ کانون فعال ۶ هزار و ۶۲۳ دانش آموز حضور داشتهاند.
پرپنچی در ادامه در خصوص خدمات مشاورهای نیز توضیح داد: ۱۸ هزار و ۳۹۴ مورد خدمات مشاورهای ارائه شده است. ۱۹ هزار و ۸۹ مددجو از برنامه آموزش خانواده نیز استفاده کردهاند.
وی در ادامه از توزیع ۲۱ هزار بسته لوازم التحریر بین دانشآموزان استان و همچنین توزیع ۲۱ هزار بسته برای استانهای معین مانند سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی و … خبر داد.
وی در ادامه از برگزاری دوره آموزشی طرح یاس و شرکت ۹۱۰ نفر دختر مجرد ۲۵ تا ۴۰ سال در این دوره با همکاری هلال احمر خبر داد.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایتام و محسنین تحت پوشش نیز توضیح داد: ۲۷ هزار و ۹۹ نفر تحت پوشش هستند و ۷۷ هزار و ۹۰۲ حامی داریم. تاکنون حامیان در بحث اکرام ۳۱۶ میلیارد تومان کمک کردند.
پرپنچی ادامه داد: ۲۴۱ هزار و ۹۳۰ صندوق خانگی متوسط و اماکن داریم که صدقات نقد حدود ۷۱ میلیارد تومان و زکات و کفارات حدود ۸۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان تهران با بیان اینکه درآمد مبتنی بر نیاز ۳۱۱ میلیارد تومان بوده است، گفت: در مجموع میزان درآمد مشارکتهای مردمی طی امسال ۲ هزار و ۶۳۵ میلیارد تومان بوده و همچنین ۷۲ خانه امداد در سطح استان راهاندازی شده است.
وی در ادامه با اشاره به صندوق امداد ولایت تصریح کرد: ۱۵ هزار و ۶۵۴ مورد وام کارگشایی پرداخت شده و پرداخت ۲۵۶ وام خرید مسکن و ۵۰۰ وام دانشجویی و ۲۱۷۲ وام اشتغال صورت گرفته است.
پرپنچی یادآور شد: همچنین ۲۱ اردوی جهادی برگزار شده و خدمات حقوقی و معاضدت حقوقی ۴۵۳ مورد ارائه شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران در ادامه تجلیل از مددکاران بیمارستانی خبر داد و گفت: برای استانهای کمتر برخورداری که معین آنها هستیم اقداماتی انجام میدهیم. به طور مثال در سیل سیستان و بلوچستان، ۱.۵ میلیارد تومان به صورت نقدی، ۹۰۰ دست پوشاک و ۵۰۰۰ جفت کفش برای سیل زدگان در استان سیستان و بلوچستان ارسال شده است.
وی با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن خانواده زندانیان گفت: ۲۷۹۰ خانوار زندانی نیز تحت پوشش ما هستند و از زندانیانی که از زندان خارج میشوند حمایتهای پس از خروج انجام میشود.
پرپنچی درباره حمایت از خانوادههای معتادان متجاهر و کودکان کار گفت: کارگروه آسیبهای اجتماعی برای ما تکالیفی را مشخص کرده و ما افرادی که به لحاظ نیازمندی با مشکل مواجه هستند را تحت پوشش قرار میدهیم که به محض اعلام و معرفی تحت پوشش قرار میگیرند.
وی اعلام کرد که ۴۵۸ مورد حامی خارج از کشور داریم که از ۴۰۳۲ یتیم حمایت می کنند.
پرپنچی ادامه داد: حدود ۸۰ درصد تحت پوشش ما زن سرپرست خانوار هستند و از این ۸۰ درصد زنان سرپرست خانوار جوان هستند. ۱۵ درصد خانوارهای تحت پوشش روستایی هستند و ۳۱ درصد خانوارهای تحت پوشش ما سالمند هستند.
انتهای پیام