تاسیس پردیس اختصاصی تربیت مدیر مدرسه/دانشگاه فرهنگیان بخش کلیدی اجرای سند تحول بنیادین است

|

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش‌وپرورش، رضا مراد صحرایی در دوازدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت اظهار کرد: شهید رئیسی، نخستین رئیس‌جمهوری بودند که در هیئت‌امنای دانشگاه فرهنگیان حضور پیدا کرد و مصوبات تحولی بسیاری تصویب شد، او به غایت به تربیت معلم اعتقاد و به آن علاقه داشت، چند ماه بعد، با حمایت شهید آیت‌الله رئیسی، مجموعه سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان تصویب شد.

وی با تاکید بر اینکه این مصوبه، از حیث سیاست‌ها زیرساخت‌ها و محتواها، اتفاق بزرگی را رقم زده است، افزود: تصویب نظام سنجش و پذیرش، هیئت جذب مرکزی، آیین‌نامه اختصاصی ارتقا، آیین صلاحیت حرفه‌ای معلمان، افرایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و تاکید بر جذب افرادی که بتوانند بار تحول را به دوش بکشند، از همت و حمایت او از تربیت معلم صورت گرفت.

وزیر آموزش‌وپرورش دانشگاه فرهنگیان را بخش کلیدی اجرایی شدن سند تحول بنیادین دانست و اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان، موتور پیش برنده سند تحول و نرم افزار تربیتی کشور است.

صحرایی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه آینده است، چراکه معلمان آینده‌ساز هستند، از تأسیس پردیس اختصاصی تربیت معلم پرورشی خبر داد و گفت: مصوبه تأسیس پردیس اختصاصی تربیت مدیر مدرسه، دریافت شده است.

وی مدیران مدرسه را اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مدیران کشور دانست و تاکید کرد: دانشگاه فرهنگیان در حوزه تعلیم و تربیت و در تربیتِ معلم باید مرجعیت ثابت و عملی پیدا کند، مرجعیت در تعلیم و تربیت و تربیت معلم به دانشگاه فرهنگیان هویت می‌دهد.

وزیر آموزش‌وپرورش ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان، معلمانی باید تربیت کند که همسو با تغییرات، دانش آموزان را تربیت کند، اگر نسل فکور، خلاق، کارآفرین و متعهد بخواهیم، باید معلمی این چنین تربیت کنیم و تربیت شش ساحتی کار کسی است که شش ساحتی تربیت شده باشد.

صحرایی با اشاره به اینکه شبکه شدن مدیریتی و ساختاری با دیگر ارکان نظام تعلیم و تربیت، وظیفه مهم دانشگاه فرهنگیان است، خاطرنشان کرد: شبکه شدن معلمان با یکدیگر با سُنت هم‌آموزی از یکدیگر با محوریت دانشگاه فرهنگیان از دیگر مأموریت‌های مهم دانشگاه فرهنگیان است.

وی گفت: سال گذشته، کانون‌های ارزیابی در دانشگاه فرهنگیان ایجاد شد که ۵۰ هزار نفر را برای انتخاب بهترین‌ها برای شغل معلمی، ارزیابی کردند.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *