تاثیر رژیم غذایی و فعالیت بدنی بر کاهش خطر بروز سکته مغزی

|

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، سالانه افراد زیادی در سراسر دنیا درگیر سکته مغزی می‌‏شوند، در حالی که بسیاری از آن‌ها قابل پیشگیری هستند، متخصصان معتقدند که پیروی از سبک زندگی سالم و غربالگری‌های منظم می‌تواند خطر ابتلاء به سکته مغزی را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد، در ادامه به بررسی اقدامات ساده برای پیشگیری از بروز سکته مغزی می‌پردازیم:

غربالگری‌های منظم

از آنجایی که فشار خون بالا، کلسترول بالا، افزایش قند خون و چاقی از جمله عوامل خطر سکته مغزی در نظر گرفته می‏‌شوند، کنترل منظم این موارد می‌تواند احتمال بروز سکته مغزی را به حداقل برساند، افراد مبتلا به فشار خون یا کلسترول بالا باید به صورت منظم به پزشک مراجعه کنند تا این موارد تحت کنترل قرار گیرند.

پیروی از رژیم غذایی سالم

لازم است برای پیشگیری از بروز سکته مغزی از رژیم غذایی سالم پیروی کنید و میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و چربی‌های سالم مانند روغن زیتون را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، این مواد غذایی سلامت قلب و عروق را تقویت می‌کند و احتمال بروز سکته مغزی را کاهش می‌دهد، همچنین توصیه شده است مصرف گوشت قرمز، غذاهای شیرین و فراوری شده را کاهش دهید.

داشتن فعالیت بدنی

نداشتن تحرک بدنی یکی دیگر از عوامل خطر اصلی برای سکته مغزی در نظر گرفته شده است، بنابراین لازم است به صورت منظم ورزش کنید، بزرگسالان باید در طول هفته حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت با شدت متوسط یا ۷۵ دقیقه فعالیت شدید داشته باشند، داشتن فعالیت بدنی منظم نه تنها برای سلامت قلب و عضلات مفید است، بلکه سیستم قلبی عروقی را نیز تقویت می‌کند و باعث بهبود سلامت مغز می‌‏شود.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *