به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، دارچین نوعی ادویه خوشبو و طعمدهنده است که دارای خواص متعددی برای سلامتی است، امروزه مصرف دارچین به شکلهای مختلف چای دارچین، ترکیب دارچین و عسل برای بهرهمند شدن از خواص درمانی آن مورد استفاده قرار میگیرد؛ در ادامه به بررسی مزایای مصرف دارچین میپردازیم:
متخصصان معتقدند که دارچین برای کاهش حالت تهوع، استفراغ و دیگر اختلالات گوارشی استفاده میشود، خواص تسکیندهنده آن موجب شده است به یک داروی مناسب برای درمان ناراحتی معده تبدیل شود، ترکیبات ضدقارچی موجود در دارچین به مبارزه با عفونتها و تقویت سیستم ایمنی میپردازد.
دارچین حاوی ترکیبات آنتیاکسیدانی بسیار قوی است که از سلامت قلب حمایت میکند، با التهاب مقابله میکند و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود؛ متخصصان معتقدند که دارچین تأثیر قابلتوجهی در کاهش قند خون دارد و موجب کاهش مقاومت به انسولین میشود، نتایج بررسیهای انجامشده نیز نشان میدهد که مصرف دارچین میتواند قند خون ناشتا را بین ۱۰ تا ۲۹ درصد کاهش دهد.
پژوهشهای زیادی درباره فواید دارچین برای درمان و پیشگیری از سرطان انجام شده است که نشان میدهد این ادویه دارای خواص ضدسرطانی است و مصرف آن موجب کاهش رشد سلولهای سرطانی و جلوگیری از تشکیل رگهای خونی در تومور میشود.