بهبود سلامت قلب و کاهش التهاب با مصرف دارچین

|

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، دارچین نوعی ادویه خوشبو و طعم‌دهنده است که دارای خواص متعددی برای سلامتی است، امروزه مصرف دارچین به شکل‌های مختلف چای دارچین، ترکیب دارچین و عسل برای بهره‌مند شدن از خواص درمانی آن مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ در ادامه به بررسی مزایای مصرف دارچین می‌پردازیم:

متخصصان معتقدند که دارچین برای کاهش حالت تهوع، استفراغ و دیگر اختلالات گوارشی استفاده می‏‌شود، خواص تسکین‌دهنده آن موجب شده است به یک داروی مناسب برای درمان ناراحتی معده تبدیل شود، ترکیبات ضدقارچی موجود در دارچین به مبارزه با عفونت‌ها و تقویت سیستم ایمنی می‌پردازد.

دارچین حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی است که از سلامت قلب حمایت می‌کند، با التهاب مقابله می‌کند و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌‏شود؛ متخصصان معتقدند که دارچین تأثیر قابل‌توجهی در کاهش قند خون دارد و موجب کاهش مقاومت به انسولین می‏‌شود، نتایج بررسی‌های انجام‌شده نیز نشان می‌دهد که مصرف دارچین می‌تواند قند خون ناشتا را بین ۱۰ تا ۲۹ درصد کاهش دهد.

پژوهش‌های زیادی درباره فواید دارچین برای درمان و پیشگیری از سرطان انجام شده است که نشان می‌دهد این ادویه دارای خواص ضدسرطانی است و مصرف آن موجب کاهش رشد سلول‌های سرطانی و جلوگیری از تشکیل رگ‌های خونی در تومور می‌شود.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *