به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، یکی از دلایل اصلی بروز بیماری کبد چرب پیروی از رژیم غذایی ناسالم است، همچنین متخصصان معتقدند که داشتن رژیم غذایی ناسالم میتواند باعث بروز بیماریهای کبدی مانند بیماری کبد چرب، سرطان، هپاتیت و سیروز کبدی شود، در ادامه به بررسی چند غذای مضر برای بیماری کبد چرب میپردازیم:
پیتزا
پیتزا سرشار از چربیهای اشباع است که برای کبد مضر است و احتمال بروز التهاب کبد را افزایش میدهد، همچنین مصرف منظم پیتزا میتواند میزان کلسترول مضر خون (LDL) را افزایش دهد.
گوشت قرمز
گوشت قرمز نیز به دلیل چربی اشباع بالایی که دارد سلامت کبد را به خطر میاندازد و مصرف بیش از حد آن ممکن است احتمال بروز انواع خاصی از سرطان مانند سرطان روده بزرگ را افزایش دهد.
نوشابه
نوشیدنیهای با قند بالا مانند نوشابه یا دیگر نوشیدنیهای گازدار میتواند سلامت کبد را به خطر بیندازد و احتمال بروز بیماری کبد چرب را افزایش دهد، قند بالای موجود در این نوشیدنیها در کبد به چربی تبدیل میشود و عملکرد این اندام حیاتی را به خطر میاندازد.