با مواد غذایی مفید برای کلاژن‌سازی پوست آشنا شوید

|

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، کاهش تولید کلاژن ناشی از پیری به صورت چین‌وچروک، خطوط ریز و افتادگی پوست ظاهر می‏‌شود، تولید کلاژن طبیعی توسط بدن پس از گذشت ۲۵ سال هر سال یک درصد کاهش پیدا می‌کند، انجام دادن بعضی از اقدامات ساده مانند شستن صورت دو بار در روز، نوشیدن آب کافی و رعایت اصول مراقبت از پوست می‌تواند به کلاژن‌سازی کمک کند، در ادامه به بررسی مواد غذایی مفید برای کلاژن‌سازی پوست می‌پردازیم:

مرکبات

میوه‌هایی مانند گریپ‌فروت، پرتقال و لیمو حاوی مقدار زیادی ویتامین C است، این نوع ویتامین به تقویت کلاژن‌سازی بدن کمک می‌کند؛ از آنجا که ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان است، با رادیکال‌های آزاد که به سلول‌های پوست آسیب می‌رساند، مقابله می‌کند.

توت‌ها

انواع توت‌ها مانند توت‌فرنگی، شاه‌توت یا بلوبری مواد غذایی مفید و سرشار از کلاژن است که به بهبود سلامت پوست کمک می‌کند؛ توت‌ها علاوه بر تقویت سنتز کلاژن، به دفاع آنتی‌اکسیدانی در برابر آسیب نور ناشی از اشعه UV کمک می‌کند.

کلم بروکلی

کلم بروکلی که سرشار از ویتامین C است و به صورت پخته یا خام مصرف می‏‌شود، برای تشکیل کلاژن بسیار مهم است.

آبگوشت استخوان

آبگوشت استخوان حاوی به کلاژن‌سازی کمک زیادی می‌کند؛ برای تهیه این غذا، استخوان‌ها یا بافت همبند بعضی حیوانات برای چندین ساعت بجوشانید تا کلاژن تجزیه شود، این غذا سرشار از مواد مغذی مانند اسیدهای آمینه، کلاژن، گلوکزامین، کندرویتین، کلسیم، منیزیم و فسفر است.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *