با منابع طبیعی ویتامین D آشنا شوید

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، ویتامین D باعث تقویت استخوان‌ها و بهبود سیستم ایمنی بدن می‏‌شود، در حالی که نور خورشید اصلی‌ترین منبع این ویتامین شناخته شده است، بعضی از مواد غذای طبیعی نیز حاوی ویتامین D هستند، در ادامه به معرفی و بررسی منابع طبیعی ویتامین D می‌پردازیم:

نور خورشید

نور خورشید طبیعی‌ترین منبع ویتامین D است، زمانی که پوست بدن در معرض نور خورشید قرار می‌گیرد، این ماده مغذی به طور طبیعی تولید می‏‌شود، بنابراین توصیه شده است در طول هفته بین ۱۰ تا ۳۰ دقیقه در برابر نور خورشید قرار بگیرید، در این صورت سلامت استخوان‌ها ارتقا پیدا می‌کند و سیستم ایمنی بهبود پیدا می‌کند.

ماهی چرب

ماهی‌های سالمون، خال مخالی و ساردین سرشار از ویتامین D و اسیدهای چرب امگا -۳ هستند که تراکم استخوان را افزایش می‌دهند، سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می‌کنند و به طور کلی باعث بهبود سلامت عمومی افراد می‌‏شوند.

روغن کبد ماهی

روغن کبد ماهی مقادیر زیادی ویتامین A و D را برای بدن تأمین می‌کند، این روغن به جذب کلسیم کمک می‌کند و سیستم ایمنی را نیز تقویت می‌کند.

زرده تخم‌مرغ

زرده تخم‌مرغ به طور طبیعی سرشار از ویتامین D است، بنابراین افزودن آن به رژیم غذایی باعث تقویت استخوان‌ها می‏‌شود و از عملکرد عضلات پشتیبانی می‌کند.

قارچ

از آنجایی که قارچ‌هایی مانند مایتاکه و شیتاکه در معرض نور خورشید رشد می‌کنند، سرشار از ویتامین D هستند، بنابراین یک ماده غذایی مفید برای گیاه‌خواران است تا بتوانند به طور طبیعی و بدون مصرف مکمل‌ها به تقویت استخوان‌های خود کمک کنند و باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن شوند.

پنیر

بعضی از پنیرها سرشار از ویتامین D هستند، بنابراین مصرف روزانه آن به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند، بنابراین توصیه شده است آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/8-natural-sources-of-vitamin-d-for-bone-health-and-immunity/photostory/120234023.cms

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *