با مزایای مصرف پیازچه آشنا شوید

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، پیازچه نوعی سبزیجات سرشار از مواد مغذی است که در خانواده پیازها قرار دارد و دارای ساقه و برگ‌های سبزرنگ است، طعم ملایم و شیرین پیازچه آن را به یک افزودنی عالی برای سالادها، سوپ‌ها و غذاهای مختلف تبدیل کرده است، این سبزی منبع مناسبی از مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است که برای سلامتی بسیار مفید است، در ادامه به مزایای مصرف پیازچه می‌پردازیم:

بهبود سلامت چشم‌ها

پیازچه سرشار از ویتامین A و کارتنوئیدهایی مانند لوتئین و زاگزانتین است که برای بینایی و بهبود سلامت چشم‌ها مفید است، همچنین از چشم‌ها در برابر التهاب محافظت می‌کند و مانع بروز مشکلاتی مانند دژنراسیون ماکولا و اختلالات بینایی می‏‌شود.

کاهش خطر ابتلاء به سرطان

ترکیبات گوگردی موجود در پیازچه برای بدن مفید است و احتمال ابتلاء به سرطان‌ها را به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهد؛ علاوه بر این، حاوی موادی مانند فلاونوئیدها و آلیل سولفید است و آنزیم‌هایی که باعث رشد سلول‌های سرطانی می‏‌شود را مسدود می‌کند.

تسهیل فرآیند هضم غذا

پیازچه به دلیل فیبر بالایی که دارد، به بهبود فرآیند هضم غذا کمک می‌کند، همچنین احتمال بروز مشکلات گوارشی مانند یبوست را کاهش می‌دهد، بنابراین توصیه شده است پیازچه را به صورت خام یا پخته به رژیم غذایی خود اضافه کنید و از مزایای آن بهره‌مند شوید.

بهبود عملکرد قلب

از آنجایی که پیازچه سرشار از پتاسیم است، به کنترل فشار خون کمک می‌کند، سطح کلسترول مفید خون را نیز افزایش می‌دهد و میزان کلسترول مضر را کاهش می‌دهد، بنابراین مصرف این گیاه احتمال بروز سکته قلبی را کاهش می‌دهد.

تقویت استخوان‌ها

پیازچه حاوی مقدار قابل‌توجهی ویتامین‌ها از جمله ویتامین C است که برای عملکرد طبیعی استخوان‌ها بسیار ضروری است، همچنین مصرف این گیاه به حفظ استحکام و همچنین تراکم استخوان کمک می‌کند.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *