امکان مشاهده «نسخه الکترونیک» از طریق موبایل/ روش جدید استحقاق سنجی درمان

فهرست مطالب

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به توسعه طرح‌های فناورانه در این سازمان گفت: رویکرد ما استقرار تامین اجتماعی هوشمند است؛ بنا داریم هر دو ماه یک‌بار، یکی از گام‌هایی که در این زمینه برمی‌داریم را عملیاتی کرده و رونمایی کنیم که گام نخست راه‌اندازی اپلیکیشن «تامین اجتماعی من» بود.

عبدالله حسینیان در گفت‌وگو با آرونو ، با اشاره به توسعه طرح‌های فناورانه و عملیاتی سازی شعار تامین اجتماعی هوشمند اظهار کرد: رویکرد ما استقرار و توسعه تامین اجتماعی هوشمند است؛ بنا داریم هر دو ماه یک‌بار، یکی از گام‌هایی که در این زمینه برمی‌داریم را عملیاتی کرده و رونمایی کنیم.

وی افزود: نخستین گام، راه‌اندازی اپلیکیشن «تامین اجتماعی من» است.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی با بیان اینکه باتوجه به تاکید مدیرعامل سازمان مبنی بر تسهیل‌گری و بهبود فرایند ارائه خدمت به ذی‌نفعان، مرکز فناوری اطلاعات تصمیم گرفت که طرح تامین اجتماعی هوشمند را در دستورکار قرار دهد گفت: اپلیکیشن، بخش کوچکی از طرحی است که در دست اقدام قرار دارد و ذی‌نفعان سازمان می‌توانند با مراجعه به آدرس‌هایی که در پنل اعلام می‌شود از خدمات ارائه شده به صورت غیرحضوری بهره‌مند شوند.

حسینیان ادامه داد: نزدیک به ۱۱ خدمت به بیمه شدگان، پنج خدمت به کارفرمایان، شش خدمت به مستمری بگیران و شش خدمت عمومی در اپلیکیشن قابل دریافت است. از این تعداد، دو خدمت در حوزه درمان مربوط به استحقاق سنجی و نسخه الکترونیک است و ذی‌نفعان می‌توانند نسخه خود را از این طریق رویت و از جزئیات آن مطلع شوند.

امکان مشاهده «نسخه الکترونیک» از طریق موبایل/ روش جدید استحقاق سنجی درمان

 به گزارش آرونو ، وی پیش از این در توضیحاتی اعلام کرده بود که تمام بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارفرمایان می‌توانند با مراجعه به نشانی hamrah.tamin.ir برای دریافت و دانلود نسخه اندروید اقدام کنند یا با مراجعه به نشانی فوق و همچنین نشانی اینترنتی es.tamin.ir/pwa از نسخه وب اپلیکیشن این نرم‌افزار که نیاز به دانلود ندارد، استفاده کنند.

به گفته رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی، مهم‌ترین خدمات قابل ارائه در این سامانه شامل مشاهده و اعتراض به سوابق بیمه‌پردازی، مشاهده سوابق تلفیقی، درخواست انواع کمک هزینه‌های کوتاه مدت و هدیه ازدواج، انعقاد قرارداد بیمه دانشجویان، مشاهده نسخ خدمات درمانی، نمایش احکام و فیش حقوقی مستمری‌بگیران و انواع خدمات مرتبط با کارفرمایان است.

حسینیان همچنین تاکید کرده است که در حال حاضر برخی اپلیکیشن‌ها وجود دارند که با سوءاستفاده از نام سازمان، به‌صورت غیرمجاز و بعضاً با دریافت هزینه از مخاطبان، به ارائه برخی خدمات غیرمطمئن اقدام می‌کنند لذا با توجه به اینکه تمام خدمات سازمان تأمین‌اجتماعی به‌صورت رایگان ارائه می‌شود، به‌منظور جلوگیری از تضییع حقوق مخاطبین، با ارائه این اپلیکیشن، ضمن ایجاد امنیت خاطر برای ذی‌نفعان، اقدامات لازم به‌منظور جلوگیری از فعالیت سایر اپلیکیشن‌های غیرمجاز انجام خواهد شد.

انتهای پیام

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *