افزایش مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای/تفاوت مکمل‌ها در موارد مصرفی

|

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از سازمان غذا و دارو، ریحانه اکبریان اظهار کرد: تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از سوی سازمان غذا و دارو و آمار شناسه‌گذاری این نوع از فراورده‌ها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکمل‌های تولید داخل و در نتیجه اقبال جامعه هدف اعم از پزشک و بیمار نسبت به مصرف مکمل‌ها در کشور است.

وی افزود: با توجه به وسعت و تنوع جامعه هدف و نقش و اثرگذاری فراورده مکمل در ارتقای سلامت تک تک جامعه، طیف وسیعی از انواع فراورده مکمل در دسترس است.

رئیس اداره مکمل‌های تغذیه‌ای، ورزشی و انرژی‌زا اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد به‌ویژه نوزادان و مادران باردار و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن اعم از کاهش یا افزایش و در پیشگیری و حمایت از شرایط ویژه سلامت همچون پوکی‌استخوان، بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *