افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی روغن خام کشور به بیش از ۱.۳ میلیون تن

|

فهرست مطالب

به گزارش روز سه‌شنبه آرونو از شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)؛ « احمد عبدلی» با بیان اینکه اکنون ظرفیت ذخیره‌سازی روغن خام کشور در بخش خصوصی و دولتی بالغ بر یک میلیون و ۲۵۳ هزار تن است، افزود: با اجرای طرح‌های در دست احداث در استان‌های تهران و البرز به ظرفیت ۱۰۰ هزار تن و با احتساب افزایش ۲۵ هزار تنی استان مازندران، میزان ظرفیت ذخیره‌سازی روغن خام کشور با ۱۰ درصد افزایش به یک میلیون و ۳۷۸ هزار تن خواهد رسید.

وی اظهارداشت: ساخت انبار و مخازن جدید ذخیره‌سازی روغن خام در استان مازندران آغاز شده که با بهره‌برداری از آن، ۲۵ هزار تن به ظرفیت ذخیره‌سازی این کالای استراتژیک در کشور افزوده خواهد شد.

مدیرکل دفتر فنی و مهندسی شرکت بازرگانی دولتی ایران تصریح  کرد: دولت برای بالا بردن ضریب امنیت غذایی کشور، اجرای طرح‌های ذخیره‌سازی کالاهای اساسی را در دستور کار دارد و برای تحقق آن در بخش نگهداری روغن خام، ساخت یک انبار ذخیره‌سازی با مخازنی به ظرفیت ۲۵ هزار تن را در شهرستان نکای استان مازندران و نزدیکی بندر امیرآباد به عنوان یکی از مبادی اصلی ورودی این کالا به کشور در دستور کار دارد.

بر اساس این گزارش، انبار و مخازن جدید پیش‌بینی شده به دلیل واقع شدن در مسیر واردات روغن خام خوراکی، علاوه بر کاهش هزینه‌های تأمین این محصول راهبردی، در افزایش ضریب امنیت غذایی کشور نیز مؤثر خواهد بود.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *