استفاده شهرداری تهران از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان برای حل آلودگی هوا، ترافیک و مسکن

فهرست مطالب

تفاهم نامه مشترک میان شهرداری تهران و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری با حضور زاکانی شهردار تهران و سورنا ستاری معاون علمی فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.

به گزارش آرونو ، علیرضا زاکانی شهردار تهران در مراسم امضای تفاهم نامه میان شهرداری تهران و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، گفت: امیدواریم با این تفاهم نامه که در مسیر همکاری های گذشته است بتوانیم جهشی را ایجاد کنیم. شهر تهران مستعد تحول بزرگی است و بخش زیادی از این تحول می‌تواند با تکیه بر دانش و دانشمندان این شهر پیگیری شود. ایجاد یک هویت فناورانه در تهران در مسیر ایجاد شهر هوشمند در قالب چارچوب اهداف انقلاب مقصود ماست که بتوانیم در کنار هویت پایتختی شهر هوشمند و فناورانه را نیز شاهد باشیم.

وی ادامه داد: این دغدغه از گذشته وجود داشته اما در دوره اخیر با همت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و نیاز ما در شهرداری منجر به زمینه های همکاری متعدد شد. شهرداری دو ویژگی خوب دارد. نخست آنکه خودش متقاضی بسیاری از خدمات است و می‌تواند بازار مناسبی برای شرکت‌های دانش بنیان به وجود بیاورد و ویژگی دیگر نیز قابلیت‌ها و امکانات شهرداری است که می‌تواند در خدمت این شرکت ها قرار بگیرد. در واقع بخش اول ناظر به نیازهای خود شهرداری است تا بتوانیم با یک صورت جدیدی شهر را اداره کنیم.

شهردار تهران تاکید کرد: بعد دیگر موضوع توجه به ابعاد مختلف توسعه فناورانه و زیست بوم فناوری در شهر تهران است تا ما به همه ابعاد و زوایای ماجرا توجه کنیم و بر اساس آن کلان پروژه‌هایی را تعریف کنیم که به عنوان پیشران توسعه شهر باشد و کشش شهر به سمت هوشمند شدن را سبب شود.

زاکانی در پاسخ به سوالی در خصوص بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در حوزه حل معضلات اصلی شهر تهران از جمله آلودگی هوا، ترافیک و مسکن، گفت: این سه چالش به همراه سایر چالش‌های شهر تهران که برخی از آنها نیز بزرگ هستند در مدیریت شهری جدید اهمیت بسزایی دارد و تلاش می‌کنیم با رویکرد تکیه بر دانش برای حل این مشکلات و تسهیل پیشرفت شهر قدم برداریم. این چالش ها در حال پیگیری هستند و امیدواریم با تکیه بر شرکت های دانش بنیان فعال و دارای تجربه در این حوزه آسیب‌ها را کم کنیم.

وی افزود: این شرکت‌ها دستاوردهایی دارند که می‌توان در شرایط مختلف از آنها بهره گرفت، برای مثال مکنده‌هایی که توسط شرکت های دانش بنیان تولید شد توسط شهرداری خریداری شد و در سیل اخیر امام‌زاده داوود مورد استفاده قرار گرفت و با توجه به درخواست شهر یزد شش دستگاه از این مکنده‌ها برای شهرداری یزد ارسال شد و به این ترتیب توانمندی که این شرکت ها به دست آوردند با توجه به خواست و مطالبه ما مورد استفاده قرار گرفته است. این شرکت ها می توانند در حوزه پیش بینی و پیشگیری ورود پیدا کنند و ما می خواهیم از این توانمندی ها بهره بگیریم.

انتهای پیام

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *