محمد آئینی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه با همکاری دستگاههای مختلف از جمله شهرداریها شاهد تسریع در اجرای پروژههای بافتهای فرسوده در محلات مختلف هستیم، اظهار کرد: بعضی از محلات در شهرهای مختلف با اجرای روند نوسازی و بستههای تشویقی که ارائه شده از فهرست محلات فرسوده خارج شدهاند و همین امر زمینهساز آن شده که بتوانیم این طرح را در سایر محلات نیز اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم هرچه سریعتر به هدف برنامه هفتم که نوسازی ۵۰۰ هزار واحد مسکونی است برسیم، افزود: در حال حاضر تنها راه برای تسریع در اجرای این طرح تشویق سازندگان و انبوهسازان جهت ورود به محلات فرسوده است که این اقدام نیز تنها از طریق ارائه تسهیلات ارزان قیمت امکانپذیر است که در این زمینه هم سازندگان با استفاده از بستههای تشویقی میتوانند از تسهیلات ارزان قیمت استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران عنوان کرد: تعداد واحدهای در دست نوسازی نسبت به سال قبل در ۱۹۲ شهر افزایش داشته و به ۸۰ هزار و ۸۰۰ واحد رسیده است، که نشاندهنده رشد ۵۰ درصدی است.
گامهای اساسی برای دستیابی به تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای برداشتهایم
محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: گامهای اساسی برای فعالسازی معادن، افزایش پنج برابری ظرفیت تولید رادیوداروها و نیز دستیابی به ظرفیت تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای برداشتهایم.
وی افزود: مقام معظم رهبری در سالهای گذشته همواره بر تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای تاکید داشتهاند و در جریان دیدار با متخصصان، دانشمندان و فعالان صنعت هستهای به صراحت نسبت به این مهم تاکید کردند، در سند جامع راهبردی سازمان در افق ۱۴۲۰، رسیدن به ۱۵ درصد برق هستهای در سبد انرژی را داشتیم که با فرمایشهای رهبر معظم انقلاب هدفگذاری این ظرفیت را به ۲۰ هزار مگاوات افزایش دادیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران عنوان کرد: دستیابی به ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای بر اساس تأکیدات رهبر معظم انقلاب و به گفته محمد مخبر و اراده دولت، عملیاتی خواهد شد و همگی باید به سمت تولید انرژی پاک حرکت کنیم، همچنین بر اساس کنوانسیون پاریس، کشورهای دنیا برای سال ۲۰۵۰ نسبت به کربن صفر تعهد دادهاند و ما نیز با توجه به شرایط اقلیمی باید به این سمت حرکت کنیم.
اسلامی گفت: سوخت هستهای در حقیقت فناشدنی نیست و میتواند در چرخه فناوری قرار گیرد و ۹۵ درصد احیا شود که یک چرخه پویا با ارزش افزوده بالا و نیز یک انرژی پاک، ایمن و پرتکرار است که به محیط زیست آسیب نمیزند.
تأمین پانسمان بیماران پروانهای / تلاش برای تولید داخلی
سیدحیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به مشکلات ناشی از انحصار تولید پانسمانهای بیماران پروانهای توسط یک شرکت خارجی اظهار کرد: این شرکت به دلیل تحریمها محدودیتهایی را در فروش پانسمانهای مخصوص به ایران ایجاد کرده است، با این وجود، سازمان غذا و دارو از طریق منابع دیگر، این اقلام را تهیه کرده و برای بیماران در دسترس قرار داده است تا نیازهای آنها تأمین شود.
وی افزود: در کنار تأمین فوری پانسمانها، تلاشها برای تولید داخلی این محصولات نیز در حال انجام است، سازمان در تعامل با خانه ایبی، برای رفع مشکلات این بیماران و بهبود دسترسی آنها به خدمات لازم اقدام خواهد کرد.
رئیس سازمان غذا و دارو عنوان کرد: برای تأمین نیازهای بیماران پروانهای، هیچ محدودیتی برای شرکت در فراخوانهای واردات پانسمانهای مورد نیاز این بیماران وجود ندارد و تمام متقاضیان از جمله هلال احمر، میتوانند در این فراخوانها شرکت کنند.