از کسب جایزه تاثیرگذارترین بانوی اهدای عضو جهان تا آزادی ۱۱ زندانی به برکت سوگ حضرت زهرا

فهرست مطالب

در دنیای امروز استفاده از فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی و زیرساخت‌های ابری به یکی از ضروریات فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی تبدیل شده است، محققان و توسعه‌دهندگان در حوزه‌های مختلف از علوم پایه گرفته تا صنایع پیشرفته، نیازمند دسترسی به منابع محاسباتی قدرتمند و انعطاف‌پذیر هستند.

یکی از چالش‌های پیش روی آن‌ها، محدودیت منابع موجود در سرویس‌های رایگان مانند Google Colab است که با محدودیت‌هایی از جمله ظرفیت پایین حافظه و محدودیت‌های زمانی همراه است و توسعه‌دهندگان و پژوهشگران به دنبال راه‌حل‌های جدیدی هستند که بتواند نیازهای آن‌ها را با هزینه‌های کمتر و دسترسی بهتر پوشش دهد.

به نظر می‌رسد که در آینده نزدیک با گسترش این فناوری‌ها و افزایش دسترسی به منابع پردازشی، شاهد تحولی بزرگ در صنعت هوش مصنوعی و زیرساخت‌های ابری در ایران خواهیم بود.

ورود به دنیای هوش مصنوعی و ارائه خدمات ابری

سید حسین احمدپناه، کارشناس نرم افزار می‌گوید: بسیاری از محققان و دانشجویان برای انجام پروژه‌های پژوهشی خود به سرویس‌های پردازشی نیاز دارند و نزدیک‌ترین سرویسی که به ذهن می‌آید Google Colab است، دانشمندان ایرانی با طراحی و ساخت فضای ابری مشکل محدودیت زمانی و پرداخت هزینه را برطرف کرده‌اند، یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این سرویس، امکان استفاده ساعتی از منابع پردازشی است.

وی می‌افزاید: در سیستم داخلی کاربران نیازی ندارند از ابتدای ماه مبلغ زیادی پرداخت کنند و تنها به میزان ساعات استفاده هر ساعت ۱۰ یا ۲۰ هزار تومان پرداخت می‌کنند، این سیستم برای محققان و دانشجویانی که نیازمند استفاده محدود و موقت از منابع پردازشی هستند، ایده‌آل است.

مرتبط نوشته ها

فال حافظ

استخاره آنلاین با قرآن

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

سه مرتبه سوره اخلاص را بخوانید و دکمه بعدی را کلیک کنید.

تلویزیون شهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *