پایگاه اطلاعرسانی دولت (پاد) اعلام کرد: شهید جمهور با عزم و اراده جدی خود ۱۷ جلسه شورای عالی مسکن را در دولت سیزدهم برگزار کرد که برگزاری این تعداد شورای مسکن در دولتهای گذشته بیسابقه است.
فرایند ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد فراتر رفته است که تاکنون بیش از ۵۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تکمیل و تحویل متقاضیان شده است.
از دیگر اقدامات انجام شده توسط وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم تأمین زمین به مساحت بالغ بر ۴۸ هزار هکتار و به ظرفیت احداث ۱.۹ میلیون واحد مسکونی در مناطق شهری کشور است، این در حالی است که در مسکن مهر تمام زمینهای الحاق شده به هشت هزار هکتار رسید که نشان از عملکرد چندین برابری در دولت سیزدهم است، این اراضی به منظور افزایش عرضه زمین جهت واگذاری به متقاضیان واجد شرایط، از طریق ایجاد شهرها و شهرکهای جدید، الحاق زمین به شهرها، تغییر کاربری اراضی واقع در محدوده شهرها تأمین شده است.
برنامهریزی برای احداث ۲۷ شهر ساحلی در ۴ استان جنوبی کشور
همچنین برای احداث ۲۷ شهر ساحلی در چهار استان جنوبی کشور با رویکرد ایجاد و توسعه مناطق سکونت-معیشتی دریاپایه برنامهریزی شد که این شهرها در مراحل مختلف از تصویب طرح جامع و تفصیلی در شورای عالی معماری و شهرسازی تا شروع عملیات اجرایی هستند.
بنابراین گزارش مسکن در این اراضی با نظارت شهرداریها و سازمان نظام مهندسی و با استفاده از ظرفیت پیمانکاران دارای صلاحیت محلی و تحت مدیریت مستقیم خود مردم ساخته میشود، در این برنامه مالکیت اراضی به متقاضیان واگذاری نمیشود و در اختیار دولت باقی میماند و متقاضیان واجد شرایط تنها حق بهرهبرداری از این اراضی به صورت اجاره ۹۹ ساله را دارند؛ در راستای اجرای این برنامه تاکنون به استعداد ساخت بالغ بر ۴۱۹ هزار واحد مسکونی زمین واگذار شده است، علاوه بر این تاکنون در راستای اجرای ماده ۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به استعداد ساخت بالغ بر ۷۴ هزار واحد مسکونی، زمین به متقاضیان واجد شرایط این قانون واگذار شده است.
پایگاه اطلاعرسانی دولت در پایان افزود: در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، عملیات ساختمانی حدود ۲۵۰ هزار واحد مسکن مهر باقی مانده بود که طی ۲.۵ سال گذشته ۱۳۲ هزار واحد از این واحدها با استفاده از منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی تکمیل و به متقاضیان واگذار شده است.
نذر فرهنگی از جنس سینما
جشنواره فیلم عمار در راستای گسترش عدالت فرهنگی و در آستانه عید غدیر، اقدام به راهاندازی مجدد پویش فرهنگی «مهمان من باش» کرده است که در آن تأمین هزینه بلیت تماشای فیلم «ایلیا جستجوی قهرمان» برای کودکان مناطق کمبرخوردار و فاقد سینما، با انفاق فرهنگی علاقهمندان تأمین میشود.
در این پویش هزینه بلیت هر تماشاگر ۱۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است. علاقهمندان برای شریک شدن در این نذر فرهنگی میتوانند به نشانی Ekranmardomi.ir/Guest/Movie/eliya مراجعه و به تعداد مدنظرشان، هزینه بلیت را پرداخت کنند.
فیلم سینمایی «ایلیا جستجوی قهرمان» داستان یک بازی آنلاین بینالمللی است که صهیونیستها برای تحریف تاریخ جنگ خیبر و قهرمانیهای حضرت علی علیهالسلام آن را ساختهاند، آرش که جز چهار گیمر برتر جهان و یکی از بازیکنهای این بازی است به نقشه صهیونیستها پی میبرد، «ایلیا» در قالب فیلمی شاد، قهرمانیهای حضرت علی (ع) در جنگ خیبر را برای کودکان به نمایش میگذارد و محتوایی ضدصهیونیستی دارد.
پویش «مهمان من باش» در ادوار قبلی با فیلمهای «دیدن این فیلم جرم است»، «دیوارکش»، «موقعیت مهدی»، «هناس»، «لوپتو» و … با همکاری مردم عزیز به خوبی درخشید و توانست سینما و تماشای فیلمهای ارزشمند را برای مردم مناطق کمبرخوردار میسر کند.
در اطلاعیه صندوق بازنشستگی کشوری آمده است:
بند الحاقی ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم پیشرفت مقرر دارد: «به منظور عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و متناسبسازی حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق و فوقالعادههای مستمر مشمول برداشت کسور شاغلان مشابه و همتراز، دولت مکلف است تا پایان سال سوم برنامه اقدام لازم را به عمل آورد؛ این افزایش از سال ۱۴۰۳ در سال اول معادل ۴۰ درصد و در سالهای دوم و سوم هرکدام ۳۰ درصد مابه التفاوت ۹۰ درصد یاد شده، خواهد بود.»
پس از ابلاغ قانون، «آیین نامه اجرایی آن» باید توسط سازمان اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه با همکاری دستگاههای اجرایی تهیه، تدوین و به تصویب هیئت دولت برسد؛ پس از آن است که قانون جهت اجرا به صندوقهای بازنشستگی (کشوری، لشگری و فولاد) ارائه و ابلاغ میشود و این صندوقها نیز بر اساس آئین نامه اجرایی و جداول پیوست آن، نسبت به صدور احکام اصلاحی متناسبسازی اقدام خواهند کرد.
تدوین آئیننامه اجرایی نحوه همسانسازی حقوق بازنشستگان همچنان در مراحل پایانی
سازمان اداری و استخدامی با همراهی سازمان برنامه و بودجه و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی از اواخر سال گذشته جلسات متعددی را داشتهاند، اما به جهت ابهامات اساسی و کلی بودن ماده ۲۹ و همچنین ابلاغ نشدن برنامه هفتم پیشرفت، آئیننامه مربوطه همچنان نهایی و ابلاغ نشده است که در توئیت اخیر رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز بر آن تاکید شده است که «تدوین آئیننامه اجرایی نحوه همسانسازی حقوق بازنشستگان توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه در مراحل پایانی قرار دارد، پس از تصویب این آئیننامه در هیئت دولت، اجرای آن آغاز خواهد شد.»