از موفقیت‌های ایران در خودکفایی گندم و جو تا کلنگ‌زنی نخستین دهکده لجستیک کشور

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ افزایش ۱۶ برابری ظرفیت تولید طلا کشور در ۱۰ سال و موفقیت‌های ایران در خودکفایی گندم و جو می‌رویم، در ادامه نیز دریافت گواهی‌نامه آموزش تخصصی یک میلیون سرباز مطرح شده است، همچنین کلنگ‌زنی نخستین دهکده لجستیک کشور در اصفهان، مادر کاشانی صاحب چهار نوزاد پسر، کمک پنج میلیارد تومانی نیکوکاران برای آزادی زندانی زن جرایم غیرعمد و توافقات ایران و روسیه در حوزه حمل‌ونقل ریلی، هوایی، دریایی و جاده‌ای نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

افزایش ۱۶ برابری ظرفیت تولید طلا کشور در ۱۰ سال

افزایش ۱۶ برابری ظرفیت تولید طلا کشور در ۱۰ سال

ظرفیت تولید شمش طلا در بازه زمانی سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ افزایش ۱۶ برابری داشته است که این میزان در ابتدای بازه ذکر شده ۸۵۰ کیلوگرم و در انتهای آن به ۱۴ تن رسیده است.

از موفقیت‌های ایران در خودکفایی گندم و جو تا کلنگ‌زنی نخستین دهکده لجستیک کشور

دریافت گواهی‌نامه آموزش تخصصی یک میلیون سرباز

سردار موسی کمالی، مشاور عالی قرارگاه مهارت‌آموزی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در چند سال اخیر بالغ بر یک میلیون از کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با دریافت مدرک مهارت‌آموزی پس از پایان خدمت وارد بازار کار شدند.

وی به فرمایشات و تأکیدات مقام معظم رهبری در زمینه مهارت‌آموزی و تربیت و توانمندسازی قشر سربازان جامعه اشاره کرد و افزود: اعم اهداف شکل‌گیری این قرارگاه به صورت مرکزی و مشابه آن در رده‌های نیروهای مسلح استان‌ها، مهارت‌آموزی و توانمندسازی کارکنان وظیفه با همکاری مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای و در مرحله بعد کمک به اشتغال جوانان این کشور است.

مشاور عالی قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح، مهارت‌آموزی به سربازان وظیفه را یک کار جهادی در نیروهای مسلح برشمرد و گفت: ستاد کل نیروهای مسلح درصدد است تا تمام کارکنان وظیفه بتوانند حداقل با فراگیری یک حرفه و مهارت، خدمت سربازی خود را به پایان رسانند.

از موفقیت‌های ایران در خودکفایی گندم و جو تا کلنگ‌زنی نخستین دهکده لجستیک کشور

نخستین دهکده لجستیک کشور در اصفهان کلنگ‌زنی می‌شود

کوروش خسروی، معاون اقتصادی استاندار اصفهان گفت: با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و حمایت دولت، نخستین دهکده لجستیک (بندر خشک) کشور در اصفهان کلنگ‌زنی می‌شود.

وی افزود: این پروژه به‌منظور بهبود حمل‌ونقل، کاهش ترافیک و ایجاد اشتغال در منطقه، استان و کشور است و مجوزهای لازم برای آن در سال‌های گذشته صادر شده است.

از موفقیت‌های ایران در خودکفایی گندم و جو تا کلنگ‌زنی نخستین دهکده لجستیک کشور

مادر کاشانی صاحب ۴ نوزاد پسر شد

محمدرضا شریف، سرپرست بیمارستان شهید بهشتی کاشان گفت: بانوی ۳۷ ساله کاشانی در دومین بارداری خود، نوزادان چهارقلو خود را سالم به دنیا آورد؛ چهارقلوها هم‌اکنون با حال عمومی مساعد در بخش مراقبت‌های ویژه نوزاد تحت‌نظر تخصص نوزادان و کادر درمان بیمارستان و مادر ایشان در بخش زایمان تحت‌نظر هستند.

از موفقیت‌های ایران در خودکفایی گندم و جو تا کلنگ‌زنی نخستین دهکده لجستیک کشور

کمک پنج میلیارد تومانی نیکوکاران برای آزادی زندانی زن جرایم غیرعمد ندامتگاه تهران

خیران نیکوکار در آزادی یک زندانی محکوم به پرداخت دیه جرایم غیرعمد با بدهی میلیاردی از ندامتگاه زنان تهران، مشارکت کردند.

این زندانی محکوم به پرداخت دیه شش میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده که مبلغ پنج میلیارد تومان از آن از محل خیرین تأمین و درنهایت زمینه آزادی او فراهم آمد.

توافقات ایران و روسیه در حوزه حمل‌ونقل ریلی، هوایی، دریایی و جاده‌ای

توافقات ایران و روسیه در حوزه حمل‌ونقل ریلی، هوایی، دریایی و جاده‌ای

فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی بخشی از توافقات رؤسای جمهور دو کشور ایران و روسیه را شامل موضوعات مرتبط با حمل‌ونقل ریلی، هوایی، دریایی و جاده‌ای در بخش کالا و مسافر عنوان کرد و گفت: در موضوعات مرتبط با حمل‌ونقل ریلی، هوایی، دریایی و جاده‌ای در بخش کالا و مسافر توافق‌هایی بین دو کشور انجام شد.

معاهده جامع مشترک راهبردی ایران و روسیه که به امضای رؤسای جمهور دو کشور رسید نشان‌دهنده عزم دو کشور برای گسترش همکاری‌های دوجانبه است.

ایران در مسیر خودکفایی: از افزایش تولیدات کشاورزی تا توسعه صنایع غذایی

موفقیت‌های ایران در خودکفایی گندم و جو

ایران در سال‌های اخیر با افزایش تولید گندم و جو، توانسته است وابستگی خود به واردات این محصولات را کاهش دهد. بر اساس گزارش وزارت جهاد کشاورزی، تولید گندم در سال ۱۴۰۲ به بیش از ۱۴ میلیون تن رسید که نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است، این افزایش تولید ناشی از بهبود روش‌های کشاورزی، استفاده از بذرهای مقاوم و توسعه آبیاری نوین بوده است، همچنین تولید جو نیز به ۳.۵ میلیون تن رسیده است که نیاز داخلی را به‌طور کامل پوشش می‌دهد.

صنایع تبدیلی و غذایی ایران با توسعه واحدهای فراوری و بسته‌بندی، توانسته‌اند ضایعات محصولات کشاورزی را کاهش داده و ارزش‌افزوده ایجاد کنند، به عنوان مثال تولید کنجاله آفتابگردان به‌عنوان جایگزین کنجاله سویا، وابستگی به واردات این محصول را کاهش داده است، همچنین توسعه صنایع تبدیلی در بخش گوشت و لبنیات نیز به کاهش ضایعات و افزایش بهره‌وری کمک کرده است.

ایران با بهبود زیرساخت‌های لجستیکی و حمل‌ونقل، توانسته است هزینه‌های واردات را کاهش داده و دسترسی به کالاهای اساسی را تسهیل کند. ایجاد مسیرهای جدید تجاری با کشورهای همسایه همچون عراق و روسیه، به کاهش وابستگی به مبادی دور کمک کرده است. همچنین توسعه بنادر و راه‌آهن نیز به بهبود جریان تجارت و کاهش زمان حمل‌ونقل کمک کرده است.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *