از رونمایی سند جامع هوش مصنوعی تا پرتاب دو ماهواره مهم ایرانی

فهرست مطالب

حسن سالاریه، رئیس سازمان فضایی اظهار کرد: در حوزه صنعت فضایی، به تقریب پس از جنگ تحمیلی و به‌واسطه پیشرفت‌هایی که در صنعت دفاعی کشور، به‌ویژه صنعت موشکی رخ داد، حرکت ایران به سمت این صنعت آغاز شد. با توسعه صنایع الکترونیک در دهه ۷۰، در کنار رشد صنایع دفاعی، اولین ایده‌های شکل‌گیری صنعت فضایی در ایران شکل گرفت.

وی گفت: تا پایان سال، دو ماهواره ایرانی پرتاب خواهند شد که مهم هستند.

بانوی فناور، کشاورزی دانش‌بنیان

بانوی فناور، کشاورزی دانش‌بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان کشاورزی، با رهبری مدیران فناور، نقش حیاتی در بهبود و توسعه بخش کشاورزی ایفا می‌کنند، این شرکت‌ها با استفاده از فناوری‌های نوین و دانش تخصصی، به افزایش بهره‌وری و تولید محصولات کشاورزی کمک می‌کنند.

یکی از نمونه‌های برجسته این حوزه، شرکتی تحت مدیریت سیده متین شوربلان است که به‌عنوان یک مدیر فناور و پیشرو، توانسته است با استفاده از دانش تخصصی و علمی، محصولاتی تولید کند که به بهبود عملکرد کشاورزی و افزایش بازدهی محصولات کمک می‌کنند. به‌عنوان نمونه، تولید کودهای کشاورزی پیشرفته، بذرهای اصلاح‌شده و محصولات بیولوژیکی که مقاومت گیاهان را در برابر بیماری‌ها و شرایط سخت افزایش می‌دهند، از جمله فعالیت‌های این شرکت‌ها است، علاوه بر این، شرکت‌های دانش‌بنیان کشاورزی با ارائه خدمات مشاوره‌ای و آموزشی به کشاورزان، آن‌ها را با روش‌های نوین و کارآمد کشاورزی آشنا می‌کنند و به آن‌ها کمک می‌کنند که از تکنولوژی‌های جدید بهره‌برداری کنند.

یکی از مزایای کلیدی این شرکت‌ها، کاهش وابستگی به واردات و افزایش تولید داخلی است، با اتکا به دانش و فناوری بومی، این شرکت‌ها قادرند محصولات و فناوری‌های مورد نیاز را تولید کنند و هزینه‌های تولید را کاهش دهند.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *