محمود ملکوتیخواه، رئیس سازمان هدفمندی یارانهها درباره قطع بعضی از پرداخت مطالبات معلولان مستمریبگیر اظهار کرد: قطع مستمری نداشتیم و سازمان برنامه و بودجه موظف است طبق اعتباراتی که مجلس شورای اسلامی تصویب میکند، ارقام را پرداخت کند.
وی افزود: این رقم از طریق ارقامی که سازمان بهزیستی به ما ارائه میدهد به تدریج هر ماه پرداخت میشود، همچنین سقف رقمی که میتوانیم پرداخت کنیم یکدوازدهم عددی است که هر ماه در قانون از طریق قانونگذار تسریع کرده است و منابع بر اساس وصولی مصارف قرار دارد.
رئیس سازمان هدفمندی یارانهها با بیان اینکه یکی از مشکلات تحقق نیافتن منابع هدفمندی بود، در حالی که ملزم بودیم مستمری مددجویان بهزیستی را پرداخت کنیم، تصریح کرد: یکدوازدهم مستمری تا شهریور پرداخت شد، اما در فهرستی که سازمان بهزیستی ارائه میداد، برخی نفرات از راههای مختلف همچون توانمندسازی خارج شدند و افراد جدید جایگزین میشوند، بنابراین خروج نفرات و ورود افراد جدید شکل گرفت که تعداد خروجیها کمتر از ورودیها بود و از لحاظ اعتباری اینگونه اعلام شد که این افراد مستمری نگرفتهاند یا مستمری آنها قطع شده است، اما قطعی در کار نبود.
ملکوتیخواه اضافه کرد: در شهریور بخش عمدهای از نفراتی که در ماههای قبل جا مانده بودند به این فهرست اضافه شدند و مستمری آنها پرداخت شد.
وی ادامه داد: تاکنون ۱۰۷ درصد پرداختی داشتیم یعنی پرداختیها از ۱۰۰ درصد بالاتر بوده است، در حالی که در منابع سازمان هدفمندی، ۵۴ درصد محقق شده است که به دلیل اولویت و ضرورت مددجویان بهزیستی بوده است تا به مشکل برنخورند.
رئیس سازمان هدفمندی یارانهها بیان کرد: خبر خوش این است که سازمان با این پرداختی، یارانه و مستمری هیچکدام از مستمریبگیران بهزیستی را قطع نکرده است و به سازمان بهزیستی و مسئولان وزارت رفاه وعده دادیم مستمری افرادی که در فهرست سال ۱۴۰۳ بودهاند و به هر دلیلی مستمری دریافت نکردهاند را پرداخت کنیم.
۸ پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی کردستان در فهرست محققان دو درصد برتر جهان
افشین ملکی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: در لیست منتشره برای سال ۲۰۲۴، اسامی هشت نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به چشم میخورد که این امر افتخاری برای دانشگاه و جامعه علمی استان است.
وی افزود: این انتخاب بر اساس معیارهایی همچون تعداد مقالات، نوع مجلاتی که مقالات در آنها چاپ شده است، تعداد استناد به مقالات و نقش محقق بهعنوان نویسنده اول یا مسئول انجام میشود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: در سه سال گذشته، تعداد پژوهشگران برتر پُر استناد افزایش پیدا کرده است و امیدواریم با ادامه روند رو به رشد فعلی و حمایت دانشگاه از پژوهشگران فعال و محققان، شاهد حضور تعداد بیشتری از پژوهشگران این دانشگاه در لیست دانشمندان برتر جهان در سالهای آینده باشیم.