بزرگترین جشن ازدواج دانشجویی با حضور بیش از ۶۵۰ زوج که از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان آبان ۱۴۰۲ ازدواج کردهاند، روز بیستونهم مهر ۱۴۰۳ برگزار میشود.
حجتالاسلام مصطفی قاسمی، دبیر برگزاری این رویداد اظهار کرد: دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اصفهان همواره در زمینه آشنایی، انتخاب همسر، خواستگاری اولیه و تلاش برای تشویق دانشجویان به ازدواج راهگشا، تسهیلگر بوده و این موضوع را در اولویت قرار داده است.
وی افزود: هدف از برگزاری این رویداد بزرگ این است که در واقع به موضوع ازدواج در دوران دانشجویی توجه بشود و اینکه این فرهنگ غلط با این باور غلط را اصلاح کنیم که میشود در دوران دانشجویی هم ازدواج موفق کرد و همچنین هدف دیگر اینکه میشود با هزینه کم یک برنامه شاد و جشنی درخور را برپا کرد.
دبیر برگزاری این رویداد در این خصوص گفت: در راستای تبلیغ و ترویج ازدواج دانشجویی، مزدوجین از دانشگاههای محل تحصیل خود به صورت کاروان در اتوبوسهای گلزده به سمت محل برگزاری برنامه اصلی حرکت خواهند کرد و ویژه برنامههایی همچون حضور تعدادی از مزدوجین در گلستان شهدا و بستن عهد میثاق با شهدا نیز در این رویداد هماهنگ شده است.
حجتالاسلام قاسمی بیان کرد: کارگاههایی در پیش از جشن اصلی در هر دانشگاهی برای مزدوجین برگزار خواهد شد و به مباحثی همچون چالشهای پیشروی زوجین، اهمیت و جایگاه فرزندآوری و فرزندپروری، بهبود کیفیت زندگی با رابطه صمیمی، عوامل تحکیم خانواده و مهارت ارتباطی زوجین، سبک زندگی اسلامی، رشد و پویایی در زندگی مشترک و ارتباط مؤثر زوجین میپردازد.
ایجاد شبکه سراسری در کشور راهکاری برای رفع مشکل آب
محمدحسین رامشت، دکترای جغرافیای طبیعی و عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان در نشست تخصصی بحران آب و بررسی مسئله زاینده رود اصفهان با اشاره به وضعیت کمبود آب و طرحهای انجام شده در سالهای اخیر اظهار کرد: با استناد به گزارشهای موجود، در سالهای آینده با کمبود آب مواجه خواهیم شد، بنابراین موضوع این است که باید تأمین آب از طریق شبکهای سراسری تأمین شود.
وی افزود: مشکل زاینده رود و محیطزیست نیاز به راهکارهای مدیریتی دارد و تنها با همکاری مهندسان آب ممکن نیست؛ باید به صورت شبکهای مقدار توزیع و مصرف آب برنامهریزی و تدبیر شود و به عبارتی ایجاد شبکه آب سراسری در کشور راهکاری برای رفع مشکل آب است.