سیدحیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به تغییرات در میزان تولید، شناساییگذاری و تحویل شیرخشک رگولار به داروخانهها اظهار کرد: با توجه به سیاستهای این سازمان، محصولات تولید داخل مورد حمایت واقع میشوند تا مشکلات تأمین شیرخشک به حداقل برسد، در هفت ماه سال جاری حدود ۱۲۰ میلیون دلار اولویتدهی تخصیص ارز برای شرکتهای تأمینکننده شیرخشک انجام شده است.
وی با بیان اینکه تولید و شناساییگذاری شیرخشک رگولار با برنامهریزیهای دقیق تنظیم میشود تا نیازهای داروخانهها به بهترین شکل پاسخ داده شود، افزود: سازمان غذا و دارو در تلاش است متناسب با نیاز بازار، سیاستهای ذخیرهسازی و توزیع را از برندهای مورد نیاز مردم تنظیم کند تا بتوانیم نیازهای شیرخشک را بهطور کامل پاسخ دهیم.
رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: برنامهریزیهای سازمان غذا و دارو بر اساس الگوهای تقاضای گذشته انجام میشود، سازمان غذا و دارو با تحلیل دقیق دادهها و پیشبینی نیازهای آتی، تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا در تمام فصول، دسترسی به شیرخشک رگولار برای مردم فراهم باشد.
هزینه مراسم ترحیم فرزند، صرف آزادی ۳ زندانی شد
علی راحمی، مدیر ستاد دیه شهرستان کاشان اظهار کرد: حاج اصغر اصیلی، هزینه برگزار مراسم سالگرد فرزندش به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد اختصاص داد.
وی افزود: این خانواده نیکوکار کاشانی، با اهدا این مبلغ توانست زمینه آزادی سه نفر از مددجویان جریان مالی در شهرستان کاشان و آران و بیدگل را فراهم و اسباب بازگشت آنها را آغوش گرم خانواده مهیا کند.
رئیس ستاد دیه کاشان با بیان اینکه مبالغ اهدایی توسط خیران، تنها برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و محکومان مالی استفاده میشود، گفت: در سالهای اخیر با فرهنگسازی زیبایی که در منطقه کاشان اتفاق افتاده است، با کرامت مردم و خیران شهرستان کاشان و آران و بیدگل، زندانیان زیادی از بند زندان رهایی پیدا کردهاند.
راحمی خاطرنشان کرد: شهروندان نیکوکار با هر توان مالی میتوانند کمکهای خود را به شمارهحساب ۰۱۰۷۷۰۷۶۵۸۰۰۷ یا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۱۰۳۱۳ واریز کنند تا فرهنگ خیرخواهی و دستگیری از همنوعان در جامعه ترویج شود.
مدیریت هوشمند شبکه برق؛ گامی مؤثر برای پایداری و بهرهوری انرژی / نظارت هوشمند بر سلامت شبکههای برق
مدیریت شبکه برق، قلب زیرساختهای انرژی است و نقش کلیدی در تأمین پایداری و بهرهوری انرژی ایفا میکند، با افزایش تقاضا، تغییرات اقلیمی و فرسودگی تأسیسات، نیاز به فناوریهای نوین برای مدیریت مؤثر شبکهها بیش از هر زمان دیگری احساس میشود، بر این اساس با ورود هوش مصنوعی و یادگیری ماشین به این حوزه، تحولی بزرگ ایجاد شده است.
فاطمه عطاری، کارشناس هوشمصنوعی درباره نرمافزارهای طراحی شده بر اساس هوش مصنوعی که توسط تیمی از مهندسان داخلی توسعهیافته میگوید: این نرمافزار با توانایی شناسایی بیش از ۸۰ نوع خطای مختلف در خطوط انتقال برق، نقش مهمی در ارتقای کارایی شبکههای انتقال برق کشور ایفا میکنند.
وی میافزاید: نرمافزار AFCL بر پایه الگوریتمهای پیشرفته هوش مصنوعی طراحی شده است و امکان نظارت دقیق بر سلامت شبکههای انتقال برق را فراهم میآورد، این نرمافزار نهتنها قادر است خطاهای فیزیکی و الکتریکی را به سرعت تشخیص دهد، بلکه محل دقیق بروز مشکل را نیز به کاربران اطلاع میدهد، این قابلیت موجب میشود تا شرکتهای برق منطقهای بتوانند با دقت بیشتری به تعمیرات و نگهداری خطوط بپردازند.
کارشناس هوشمصنوعی بیان میکند: این نرمافزار علاوهبر شناسایی سریع نقصها، دادههای جمعآوری شده را تجزیهوتحلیل میکند و به شرکتهای برق این امکان را میدهد که مشکلات احتمالی آینده را پیشبینی کنند؛ این قابلیتها موجب میشود تا نیاز به بازدیدهای میدانی کاهش پیدا کند و در عین حال هزینههای مرتبط با تعمیرات و نگهداری خطوط انتقال برق به حداقل برسد.
عطاری درباره موفقیتهای نرمافزار AFCL در سطح بینالمللی خاطرنشان میکند: این نرمافزار توانسته است جوایز متعددی را در سطح بینالمللی کسب کند و در میان ۱۰ استارتاپ برتر ایران در نمایشگاه فناوری GTX 2022 قرار گیرد، این موفقیت نشاندهنده کیفیت بالای این نرمافزار و تواناییهای تیم توسعهدهنده آن است.
وی درباره تأثیر AFCL بر کاهش هزینههای شرکتهای برق منطقهای تاکید و اضافه میکند: این نرمافزار به شرکتهای برق کمک میکند تا با نظارت دقیق و سریع بر خطوط انتقال برق از هزینههای اضافی جلوگیری کنند و بهرهوری شبکههای برق را افزایش دهند، با استفاده از AFCL، نیاز به بازدیدهای مکرر و هزینهبر کاهش یافته و تنها در صورت بروز مشکلات مشخص، اقدامات لازم صورت میگیرد.