از آزادی زندانیان با پرداخت هزینه مراسم ترحیم یک پدر تا افزایش مبلغ اضافه‌کاری پرستار

|

فهرست مطالب

مجتبی صفایی، رئیس اتاق اصناف ایران اظهار کرد: حدود ۳.۵ میلیون واحد صنفی در کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه پلیس امنیت اقتصادی بیشترین تعامل را با فعالان بخش خصوصی و به‌ویژه اصناف دارند و هر دو طرف بهره لازم را از این تعامل برده‌اند، افزود: اصناف هرگز پلیس را یک ناظر مداخله‌گر ندانسته‌اند، بلکه یک همراه ناجی می‌دانند که ما را در پیشبرد اهدافمان حمایت می‌کند.‌

رئیس اتاق اصناف ایران ادامه داد: حدود ۳.۵ میلیون واحد صنفی در کشور داریم که نزدیک به ۱۰ میلیون اشتغال ایجاد کرده‌اند و همین برگ برنده ما در ایجاد امنیت اقتصادی پایدار است و در شرایطی که با تهدیدها و تحریم‌های متعددی روبه‌رو هستیم، اما اصناف همواره پای امنیت کشور هستند.

صفایی تصریح کرد: با این حال امنیت اقتصادی محقق نمی‌شود، مگر اینکه همه ما نقش خود را به خوبی ایفا کنیم و از پلیس نیز کمک بگیریم.

وی عنوان کرد: ایجاد هر یک شغل در حوزه صنعت به سرمایه بیش از ۲ میلیارد تومانی با حمایت‌های دولتی نیاز دارد، اما ایجاد اشتغال در بخش‌های صنفی هیچ هزینه‌ای برای دولت ندارد و با هزینه خودشان ایجاد اشتغال می‌کنند و مهم‌ترین موضوع امروز مبارزه با افرادی است که مانع سرمایه‌گذاری و مخل کسب‌وکار هستند.

رئیس اتاق اصناف ایران بیان کرد: در اتاق اصناف ایران به همراهی اتاق‌های شهرستان و اتحادیه‌ها برنامه‌های جدیدی را دنبال می‌کنیم. در توسعه تجارت، صنوف مزیت‌دار برای صادرات مشخص شده‌اند، اما در پاره‌ای از موارد با مشکلاتی روبه‌رو هستیم که با همکاری پلیس قابل رفع هستند.

صفایی از اجبار ثبت آنی اطلاعات در سامانه جامع انبارها انتقاد کرد و گفت: بسیاری از واحدهای صنفی فرصت ثبت آنی اطلاعات را ندارند، ضمن اینکه قطعی سامانه منجر به جریمه‌های میلیاردی برای واحدهای صنفی شده است و این در حالی است که به‌طور مثال شکر تولید ملی است و نمی‌توانسته قاچاق برشمرده شود؛ بر این اساس از وزارت صمت می‌خواهیم که تکلیف ثبت آنی اطلاعات را از دوش اصناف بردارد.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *