به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری مجله آرونو، ابوالفضل عسگری، مدیرعامل شرکت برق حرارتی افزود: این مجموعه هم اکنون با برخورداری از 6 واحد گازی و دو واحد بخار در حال فعالیت است که سومین واحد بخار نیروگاه نیز با پیشرفت 60 درصدی در حال احداث است.
وی با اشاره به اینکه سومین واحد بخار نیروگاه با حجم سرمایهگذاری 128 میلیون یورو ساخته خواهد شد، ادامه داد: با تکمیل ساخت این واحد بخار 160 مگاواتی، ظرفیت نیروگاه فردوسی به یکهزار و 440 مگاوات و راندمان نیروگاه نیز به 50 درصد افزایش خواهد یافت.
عسگری با بیان اینکه افتتاح این پروژه سالانه 250 میلیون مترمکعب صرفهجویی در مصرف گاز طبیعی را به همراه خواهد داشت، اضافه کرد: پیش از این روند ساخت این پروژه متوقف شده بود که در دوره جدید با تدابیر اندیشیده شده از سوی وزارت نیرو و مجموعه برق حرارتی و با تزریق نقدینگی، مجددا این طرح فعال شده است و اکیپهای کارگاهی و نصب در پروژه مشغول به کار هستند.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی برق حرارتی با اشاره به اینکه تجهیزات اصلی و زیربنایی این واحد (توربین، ژنراتو و ترانسهای اصلی) در داخل سایت پروژه هستند، بیان کرد: در حال حاضر بخش قابل توجهی از قطعات بویلر نیز وارد سایت شده و در حال احداث است و امیدواریم با تامین نقدینگی لازم توسط شرکت مپنا به عنوان سرمایهگذار بتوانیم بهار سال 1405 شاهد اتصال این واحد به شبکه سراسری برق کشور باشیم.
وی تاکید کرد: از سوی دیگر با همت سرمایهگذار و حمایت شرکت برق حرارتی، پروژه نصب سامانه خنککاری هوای ورودی توربینهای گازی نیروگاه فردوسی به روش مدیا در حال پیگیری و اجرا است که با نصب این سیستم در 6 واحد گازی نیروگاه مجموعاً 90 مگاوات دیگر برای تابستان سال آینده به توان تولید برق عملی این مجموعه افزوده خواهد شد.
انتهای پیام/