اذعان ارتش رژیم صهیونیستی به حمله طراحی‌شده علیه خبرنگاران فلسطینی در خان‌یونس

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از شبکه الاقصی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که هدف اصلی حمله یکشنبه شب به شهر خان‌یونس، «حسن اصلیح» خبرنگار سرشناس فلسطینی بوده است.

این اعتراف رسمی نشان‌دهنده طراحی قبلی حمله‌ای است که برخلاف کنوانسیون‌های بین‌المللی، خبرنگاران و امدادگران را نیز در دایره اهداف نظامی قرار داده است.

در همین راستا، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد که اصلیح در این حمله کشته نشده، اما مجروح شده و حال عمومی وی پایدار است.

در حال حاضر، وی تحت درمان در یکی از بیمارستان‌های شهر خان‌یونس قرار دارد.

بر اساس گزارش منابع خبری فلسطینی، اصلیح از چهره‌های بسیار محبوب و تأثیرگذار رسانه‌ای در نوار غزه به‌شمار می‌رود؛ او سال‌هاست که با پوشش میدانی حوادث و درگیری‌ها در غزه، به یکی از منابع اصلی خبری در منطقه تبدیل شده است.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه در حمله‌ای جنایتکارانه، چادری را که محل استقرار خبرنگاران فلسطینی در نزدیکی بیمارستان ناصر در شهر خان‌یونس بود، هدف قرار دادند.

این حمله منجر به شهادت «حلمی فقعاوی» خبرنگار فلسطینی و جوانی به نام «یوسف الخزندار» بر اثر سوختگی شدید شد.

همچنین دست‌کم ۱۰ خبرنگار دیگر از جمله حسن اصلیح زخمی شدند که حال برخی از آنها وخیم گزارش شده است.

ساعتی پیش تر، گروه‌های مقاومت فلسطین با صدور بیانیه‌های جداگانه، حمله رژیم صهیونیستی به چادر خبرنگاران در خان‌یونس را جنایت جنگی و اقدامی سازمان‌یافته برای پنهان‌کردن واقعیت‌های میدانی در غزه ارزیابی کردند و خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای حمایت از خبرنگاران و افشای جنایات رژیم اشغالگر شدند.

رژیم صهیونیستی در تلاش برای خاموش کردن صداهای بیان کننده حقایق جاری در نوار غزه از آغاز جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲)، خبرنگاران و روزنامه‌نگاران را زیر آتش مداوم قرار می‌دهد که تاکنون دستکم ۲۱۰ نفر از آنها را در تناقض آشکار با قوانین بین‌المللی به شهادت رسانده است.

طی جنگ نابرابر رژیم صهیونیستی در غزه، نهادهای مرتبط با فعالیت خبرنگاران، حقوق بشری و بین‌المللی خواستار اتخاذ تدابیر سختگیرانه برای جلوگیری از حملات رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و روزنامه نگاران و هدف قرارگرفتن عمدی آنها از سوی نظامیان ارتش رژیم اسرائیل شده‌اند اما این رژیم جنایتکار با بی‌اعتنایی به این درخواست‌ها همچنان خبرنگاران و مراکز اطلاعی را هدف قرار می‌دهد.

این مسئله تنها منحصر به غیرنظامیانی همچون کودکان و زنان یا خبرنگاران نیست و رژیم صهیونیستی صدها امدادگر از جمعیت‌های هلال احمر و صلیب سرخ را نیز در جریان جنگ نسل کشی غزه تنها به جرم کمک رساندن به زخمی‌ها و نجات غیرنظامیان فلسطینی به قتل رسانده است.

حدود ۵ ماه پیش در ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳ آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (اونروا) اعلام کرد که تعداد کارمندان کشته شده این آژانس در نوار غزه در اثر حملات اسرائیل به ۲۳۱ نفر افزایش یافت و تا دوم آذرماه گذشته (حدود ۴ ماه پیش) شمار امدادگران کشته شده در حملات اسرائیل به ۳۳۳ تن رسید.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *