آژیر بنفش در قم به صدا درآمد / شاخص کیفی ۲۳ شهر سالم و پاک ثبت شد

|

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو، اگر نگاهی به امروز _دوشنبه هفتم آبان_ بیندازیم، می‌توانیم میزان و شدت آلودگی هوا که بر آسمان شهرهای مختلف گسترده شده است را به‌خوبی حس کنیم، از این‌رو خبرگزاری مجله آرونو به سنجش شاخص کیفی هوا در شهرهای مختلف پرداخته است.

بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، امروز سنجش کیفیت هوای شهر قم با شاخص ۲۳۹ در وضعیت بسیار ناسالم (بنفش) قرار دارد، در حالی که روز گذشته سامانه کیفیت هوای سازمان فعال نبود.

در همین راستا، سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه کلانشهر اهواز با شاخص ۱۰۱ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

قابل توجه است که امروز دستگاه سنجش کیفیت هوا در ایستگاه کلانشهرهای تبریز با شاخص ۷۰، ارومیه با شاخص ۵۲، اصفهان با شاخص ۸۲، کرج با شاخص ۸۳، ایلام با شاخص ۶۲، بوشهر با شاخص ۵۶، تهران با شاخص ۸۶، شهرکرد با شاخص ۶۷، زنجان با شاخص ۹۵، سمنان با شاخص ۷۹، زاهدان با شاخص ۸۲، قزوین با شاخص ۶۵، کرمان با شاخص ۵۶، کرمانشاه با شاخص ۹۶، خرم‌آباد با شاخص ۷۶، اراک با شاخص ۹۲ و همدان با شاخص ۸۹، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

شایان ذکر است که بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، امروز شهرهای بیرجند با شاخص ۱۴، مشهد با شاخص ۲۹، سنندج با شاخص ۴۵، رشت با شاخص ۴۷، بندرعباس با شاخص ۱۴ و یزد با شاخص ۲۱ در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد.

به این ترتیب، امروز سنجش کیفیت هوا در ایستگاه کلان‌شهرهای اردبیل، بجنورد، شیراز، یاسوج، گرگان و ساری، ثبت نشده است.

در نهایت بر اساس داده‌های موجود سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست و مقایسه شاخص کیفی هوا، هیچ‌کدام از شهرها در موقعیت بسیار خطرناک (قهوه‌ای) و ناسالم (قرمز) قرار ندارد، اما یک شهر بسیار ناسالم (بنفش)، یک شهر ناسالم (نارنجی)، تعداد ۱۷ شهر سالم (زرد)، هفت شهر پاک و شش شهر بدون داده ثبت شدند، به طوری که روز گذشته، سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور فعال نبوده است.

براساس داده‌ها، شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *