آخرین آمار بارش‌ها در کشور اردیبشهت ۱۴۰۳/ سمنان و تهران با کم‌بارشی مواجه بودند

|

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از سازمان هواشناسی بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به بیست و چهارم اردیبهشت حدود ۴.۷ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۳.۳ میلیمتر است بنابراین ۴۱.۴ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به بیست و چهارم اردیبهشت در کشور به‌طور میانگین ۴۲.۳ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۱۷ میلیمتر است. در نتیجه ۱۴۸.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبه‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای فصل جاری تا ۲۴ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۸۴.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۵۳.۳ میلیمتر) با افزایش ۵۹ درصدی بارش روبه‌رو هستیم.

از ابتدای سال جاری تا ۲۴ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۲۰۹ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۲۱۵.۳ میلیمتر) با کاهش ۲.۹ درصدی بارش روبه‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد استان‌های اصفهان، ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، مازندران، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که بیشترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان است و ۵۵.۹ درصد (۱۳۰.۸ میلیمتر) نسبت به میانگین بلندمدت بارش دریافت کرده است.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه سمنان بدترین وضعیت را تجربه می‌کند، چرا که ۳۸.۴ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبه‌رو بوده است، در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۴۵.۴ میلیمتر است، اما در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۶۰.۸ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشان‌دهنده کاهش ۳۴.۵ درصدی بارش در این استان است.

به گزارش مجله آرونو، شروع سال آبی در ایران از ابتدای پاییز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از یکم مهرماه شروع می‌شود و تا سی و یکم شهریور سال بعد ادامه می‌یابد.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *