علی ودایع در گفتوگو با خبرنگار مجله آرونو اظهار کرد: به موازات مذاکرات ایران و آمریکا، رژیم صهیونیستی نیز نقش ایفا میکند؛ این رژیم جعلی بهدنبال پارازیتاندازی در فرایند مذاکرات، در سطح علنی و غیرعلنی است. رژیم صهیونیستی تلاش میکند در دیپلماسی غیرعلنی خود، قدرت چانهزنی ایران را کاهش دهد. ایالات متحده آمریکا نیز خود را متعهد به تأمین منافع رژیم صهیونیستی میداند، بنابراین فرقی نمیکند رئیسجمهور ترامپ باشد یا بایدن یا فردی دیگر.
وی با بیان این نکته که شخص نتانیاهو بهدلیل تأثیرپذیری از فضای رسانهای سرزمین اشغالی با ایالات متحده آمریکا تعارض منافع دارد، افزود: ضعف فاحش در رسانههای ایرانی در جنگ روایتها این است که در تحلیل شعارزده عمل میکنند؛ این موضوع منجر به نپذیرفتن تحلیل توسط مخاطب میشود، بر این اساس مخاطب روایت را پس میزند.
کارشناس مسائل بینالملل ادامه داد: در تحلیل مذاکرات یا در موضوعات دیگر مرتبط با سیاست خارجی بهطور مثال در موضوع طوفانالاقصی تحلیل بدون پیشفرض و شعارزدگی نداریم؛ فقر تحلیل درباره رژیم اشغالگر در حوزه رسانه تأثیر خود را بر دیپلماسی رسانهای جمهوری اسلامی مقابل رژیم صهیونیستی میگذارد.
ودایع با بیان اینکه رژیم صهیونیستی بیسابقهترین جنگ ممکن را علیه ایران آغاز کرده و بهدنبال تهدید منافع ایران است، افزود: رژیم صهیونیستی از غبار جنگی در فضای رسانهای برای ارعاب و تهدید ایران استفاده میکند، بهطوری که پارازیتاندازی در مذاکرات و ارعاب ایران مکانیزم این رژیم است.
کارشناس مسائل بینالملل افزود: ما شاهد اتفاقی پیچیده در فرایند طوفانالاقصی بودیم؛ نتانیاهو از طریق شبکه ایراناینترنشنال و اینستاگرام اسرائیل فارسی تلاش کرد با جامعه ایران ارتباط برقرار کند و از این ارتباط در راستای اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران بهره ببرد؛ این فرایند رژیم اشغالگر از جانب جامعه ایران مورد اقبال قرار نگرفته، اما غفلت از این وضعیت در میانمدت برای ما تهدیدآمیز است، بر این اساس ما نیاز به نگاه پدافندی نسبت به دیپلماسی رسانهای رژیم صهیونیستی داریم.