ظرفیت شستا برای تولید ۲۰ محصول استراتژیک

فهرست مطالب

ظرفیت شستا برای تولید ۲۰ محصول استراتژیک

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی گفت: این شرکت سهم بالایی در تولیدات کشور دارد، بودجه این شرکت ٢٢۵ همت بوده که بر اساس آمارها شاهد تحقق ۹۱ درصدی و رشد ۴٢ درصدی هستیم.

به گزارش آرونو ، ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی روز دوشنبه در رویداد هم افزایی و همکاری شستا و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهور با بیان اینکه امروز توجه به اقتصاد دانش بنیان رویکرد پدافند غیرعامل و و نقش بازدارندگی اقتصادی دارد گفت: در این راستا مجموعه شرکت ها خود را در خط مقدم جهاد می دانند. یکی از آنها شرکت شستا است که با تمرکز در حوزه کسب و کارها در دو بخش عمده اقتصادی از جمله تولید و خدمات فعال است.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی افزود: این شرکت در بخش تولید بیش از ۸۰ درصد و در خدمات ٢٠ درصد فعالیت دارد، ١۵٣ شرکت فعال کنترلی و ۱۰۰ شرکت غیر مدیریتی در عرصه اقتصاد کشور با درآمد ۸۰ درصد ریالی و ٢٠ درصد ارزی، در۱۱ درصد سهم بازار سرمایه حضور جدی دارد.
وی ابراز کرد: شستا ظرفیت تولید ٣٠ محصول و بیش از ۲۰ محصول استراتژیک را دارد و در ۱۷ صنعت این شرکت فعال است و سهم ۴ درصدی صادرات و یک درصد تولید ناخالص ملی را داراست.
بازیان با بیان اینکه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی ٩ هلدینگ دارد گفت: این هلدینگ ها در حوزه های مختلف فعالیت می کنند و سهم بالایی از ۱۰ تا ٧٠ درصد در تولیدات کشور دارد. بودجه این شرکت ٢٢۵ همت بوده که بر اساس آمارها شاهد تحقق ۹۱ درصدی و رشد ۴٢ درصدی هستیم.
وی با اشاره به برنامه های تحولی و راهبردی این شرکت گفت: هدف این شرکت تحول خدمات به بازنشستگان و بیمه شدگان است که راهبرد نوآوری توسعه اقتصاد دانش بنیان را سرلوحه خود قرار داده است.
وی گفت: در این راستا اقداماتی از جمله نوآوری در کسب و کارها، چابکی مدیران و نوآوری در سرمایه گذاری ها و هوشمندسازی را مورد اهتمام قرار داده است تا منجر به کاهش هزینه ها، و ورود به بازارهای جدید، بهبود سطح نخبگانی و کاهش وابستگی ارزی در سطح بنگاه ها شود.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی تاکید کرد: این شرکت باید در پیمایش راهبرد و رویکرد خدمات دانش بنیان سهم خود را در تولید ناخالص ملی، افزایش اشتغال شرکت ها و افزایش صادرات و بالا بردن هزینه تحقیق و توسعه را در برنامه خود قرار دهد.
وی با اشاره به امضای توافق نامه این شرکت با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: با این توافق نامه به بنیان ارزشمند دانش بنیانی در اقتصاد کلان کشور کمک خواهیم کرد.
وی افزود: با رونمایی از مرکز رادیناس، اطلاع از قراردادهای مختلف بین شرکت ها و هلدینگها با موضوع اقتصاد دانش بنیان در تحول اقتصاد کشور قدم بر می داریم.
بازیان با تاکید به موضوع اقتصاد دانش بنیان گفت: امروز موضوع اقتصاد و توجه به پیشران های اقتصاد یکی از ضروری ترین مساله کشور است باید آنهایی که در صف جهاد اقتصاد هستند این موضوعات را در برنامه ریزی ها مورد توجه قرار دهند.
وی افزود: امسال رهبر معظم انقلاب نام سال را «تولید، دانش بنیان و اشتغال افرین» نامگذاری کردند یک سال همت مضاعف در بخش‌های اقتصاد کشور به این موضوع صورت گرفت.
وی تاکید کرد: تولید ستون فقرات کشور است که در یک گام دانش بنیانی و در گام دوم اشتغالزایی را مورد هدف قرار می دهد. رهبر معظم انقلاب اسلامی موضوع اقتصاد مقاومتی را مورد تاکید قرار دادند در فرازی می فرماید اقتصاد دانش بنیان ستون فقرات اقتصاد مقاومتی است به طور قاطع می گویم رشد اقتصاد در توجه به اقتصاد دانش بنیان است.
وی خاطر نشان کرد: در سیاست‌ها ابلاغی و برنامه‌ها توسعه و در فرامین اخیر رهبری به بحث رشد و سرمایه گذاری تاکید شده است، رهبری در دیدار با مردم آذربایجان این مسأله را واکاوری کردند.
به گزارش آرونو ، سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز اظهار کرد: پیوند بین کارخانه و اقتصاد دانش بنیان در عرصه‌های مختلف منجر به دست یابی به اقتدار ملی می شود.
وی افزود: اکنون در بسیاری از حوزه‌ها به عزت و اقتدار دست یافته‌ایم در صورتی که شرکت‌های دانش بنیان به کمک تولید بیایند با افزایش بهره وری و تیراژ تولید در اقتصاد رقابت پذیر خواهیم بود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به امضای توافق نامه بین شستا و معاونت فناوری ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: محوریت این رویداد ٢ موضوع بسیار مهم است مبحث اول مبادله توافق نامه بین شرکت شستا و شرکت های دانش بنیان ریاست جمهوری با محوریت دانش بنیان ها و مبحث دوم رونمایی از محصولات دانش بنیان در حوزه بهداشت و درمان است.
مرتضوی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران مزیت‌ها و زیرساخت‌های مختلفی از جمله سرمایه انسانی غنی دارد که می تواند قبله آمال اقتصاد جهان و مردم دنیا باشد. یکی از مزیت‌های کشورمان صنعت نفت است که دومین کشور دارای ذخایر نفت و گاز هستیم.
وی گفت: مزیت‌های دیگر صنعت معدن، کشاورزی و گردشگری و توریستی است با پیوند اقتصاد دانش بنیان راه صد ساله در بازه زمانی کوتاه طی می شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ا تاکید بر اینکه باید مسلط بر تولیدات دانش بنیان شویم گفت: سردمداران قدرت، قدرت یک کشور را تحریم می کنند این افراد اعلام می کنند که خرید نفت را تحریم می‌کنیم برای این صنعت بزرگ که نیاز جهان است. با کم‌ترین فعل و انفعالی با جنگ روسیه و اوکران صنعت ما را تحریم می کنند.
وی گفت: اگر دانشمندان و صاحبان سرمایه بین خودشان پیوند ایجاد و محصول خام را تبدیل به سایر محصولات کنند کشورهای اطراف با کامیون دلار به سراغ ما می آید.
مرتضوی با اشاره به ظرفیت های کشورمان در عرصه صنعت معدن و توریستی گفت: زمانی که در معاونت ریاست جمهوری بودم در سفر ریاست جمهوری از یکی معادن مس بازدید کردیم گزارش شد که ٢۵٠ تن مس تولید می کندکه با استفاده از ظرفیت دانش بنیانی همین اکتشافات به ١٢ میلیون دلار می رسد.
مرتضوی خاطر نشان کرد: صنعت توریست ظرفیت سالانه بیش از ٢٠ میلیون دلار دارد ما کشوری هستیم که در کمتر از ٢ ساعت از طریق هوایی با یک سوم جمعیت جهان می توانیم ارتباط برقرار کنیم باید از ظرفیت مزیت‌هایمان بهره ببریم.
به گزارش شستا رسانه، وی با اشاره به اقتصاد دانش بنیان در تاکیدات رهبری گفت: ایشان تأکید کردند «اقتصاد دانش بنیان ستون فقرات کشور است» رهبر معظم انقلاب اسلامی ما را بشارت می دهند. باید این استعداد را به فعلیت تبدیل کنیم . در این راستا نیاز به انسجام، تفکر جهادی داریم تا در راستای ارکان اقتصاد دانش بنیان به ارتقای کیفیت تولید و بازار رقابت پذیر دست یابیم.

انتهای پیام

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *