شرایط معافیت ازصدورصورت‌حساب الکترونیکی/رسیدپوزقابل قبول است

فهرست مطالب

به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری مجله آرونو، سازمان امور مالیاتی کشور بخشنامه جدیدی در خصوص معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی موضوع ماده 14 و ماده 22 قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان ابلاغ کرد. این بخشنامه با هدف کاهش الزامات برای برخی صاحبان مشاغل، شرایط معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سال 1403 را تعیین کرده است.

بر اساس این بخشنامه، اشخاص حقیقی صاحب مشاغل که میزان فروش آن‌ها در سال 1402 کمتر از 180 میلیارد ریال و همچنین فروش آن‌ها از ابتدای سال 1403 تا پایان شهریور 1403 کمتر از 144 میلیارد ریال باشد، بدون هیچ قید و شرطی از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سال 1403 معاف هستند، مشروط بر اینکه مشمول بندهای 1، 2، 3 و 4 اطلاعیه مورخ 29 آذر 1402 سازمان امور مالیاتی نباشند.

همچنین، برای این گروه از مودیان، جرایم و محرومیت‌های مندرج در ماده 22 قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان در سال 1403 اعمال نخواهد شد. این بخشنامه به دنبال تصویب آیین‌نامه اجرایی ماده 14 مکرر این قانون در ماه‌های پایانی سال 1403 ابلاغ شده است.

تلقی رسید دستگاه کارتخوان به عنوان صورتحساب نوع سوم

چندی قبل سخنگوی سازمان مالیاتی کشور گفته بود: فروشندگان تک نرخ، یعنی افرادی که کالا‌هایی می‌فروشند که نرخ یکسان مالیات ارزش افزوده دارند، رسید دستگاه کارتخوان به عنوان صورتحساب محسوب می‌شود.

موحدی بکنظر در مورد مودیانی که قادر به صدور صورتحساب الکترونیک از طریق دستگاه‌های کارتخوان قدیمی خودهستند ،افزود: کسانی که فروش تک نرخ دارند، یعنی کالا‌هایی می‌فروشند که نرخ یکسان مالیات ارزش افزوده دارند (به طور مثال، همه کالا‌هایی که می‌فروشند مالیات 9 درصد دارد یا همه آنها معاف از مالیات است) می‌توانند از رسید دستگاه کارتخوان خود به عنوان صورتحساب نوع سه بهره‌مند شوند و تکلیفی جز این نداشته باشند، چه خالص فروش آنها بالای 18 میلیارد تومان یا کمتر از آن باشد.

بر این اساس کسانی که فروش تک نرخ دارند یعنی کالا‌هایی می‌فروشند که نرخ یکسان مالیات ارزش افزوده دارند، در صدور صورتحساب نوع سه، نیازی به شرکت معتمد ندارند و رسید دستگاه کارتخوان به عنوان صورتحساب برایشان ثبت می‌شود.
 

انتهای پیام/

مرتبط نوشته ها

فال حافظ

استخاره آنلاین با قرآن

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

سه مرتبه سوره اخلاص را بخوانید و دکمه بعدی را کلیک کنید.

تلویزیون شهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *