اهمیت سلامت کبد/ کاهش ۱۰ درصد از وزن بدن وضعیت کبد را بهبود می‌بخشد

فهرست مطالب

نواب شمس پور در گفت‌وگو با خبرنگار مجله آرونو در خصوص پیشگیری از بیماری کبد چرب اظهار کرد: عوامل مختلفی در ابتلاء به بیماری کبد چرب نقش دارد و افراد باید تمام این موارد را رعایت کنند تا به این بیماری مبتلا نشوند.

وی افزود: کاهش مصرف غذاهای پرچرب به‌ویژه فست‌فود، سرخ‌کردنی و کره، همچنین مصرف میوه، سبزی، غلات کامل و حبوبات را افزایش دهند

مدیرکل آموزش‌های همگانی معاونت آموزش و پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر گفت: استفاده از روغن‌های سالم زیتون و کنجد، از نوشیدنی‌های قندی نوشابه، دلستر، آبمیوه صنعتی پرهیز کنند.

وی ادامه داد: مصرف شکر و کربوهیدرات ساده برنج و نان سفید را محدود کنند، همچنین چاقی علت اصلی ابتلاء به بیماری کبد چرب است و کاهش پنج تا ۱۰ درصد وزن بدن وضعیت کبد را بهبود می‌بخشد.

شمس پور خاطرنشان کرد: انجام فعالیت بدنی و تمرین‌های مقاومتی، همچنین حداقل ۳۰ دقیقه ورزش هوازی در بیشتر روزهای هفته از ابتلاء به بیماری پیشگیری می‌کند.

مدیرکل آموزش‌های همگانی معاونت آموزش و پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر اضافه کرد: افرادی که مبتلا به بیماری‌های دیابت و چربی خون هستند باید برای درمان اقدام کنند و با انجام آزمایش دوره‌ای وضعیت کبد را نیز بررسی کنند.

وی تصریح کرد: خواب کافی هشت ساعت درشب، استفاده از روش‌های آرامش‌بخش مدیتیشن و یوگا در مدیریت استرس مؤثر و کمک کننده است.

مرتبط نوشته ها

فال حافظ

استخاره آنلاین با قرآن

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

سه مرتبه سوره اخلاص را بخوانید و دکمه بعدی را کلیک کنید.

تلویزیون شهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *